TRANSFER HABERİ - Fenerbahçe’den Sarmiento hamlesi! İşte teklif edilen maaş
Son dakika Fenerbahçe transfer haberi | Transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Fenerbahçe için Ekvador basınından dikkat çeken bir iddia gündeme geldi. Sarı-lacivertliler, Premier Lig ekiplerinden Brighton forması giyen 23 yaşındaki Ekvadorlu kanat oyuncusu Jeremy Sarmiento'yu listesine aldı. İşte detaylar… (FB spor haberleri)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 26.08.2025 06:41
Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe ile ilgili Ekvador basınından sürpriz bir iddia ortaya atıldı.
Takvim gazetesinin aktardığı haberde Sarı-Lacivertliler'in İngiltere Premier Lig ekibi Brighton'da forma giyen Ekvadorlu kanat oyuncusu Jeremy Sarmiento'yu gündemine aldığı öne sürüldü.
Sarı-Lacivertliler'in 23 yaşındaki futbolcuya yıllık 3 milyon dolarlık bir rakam önereceği, İngiliz ekibine de önümüzdeki günlerde bir teklif yapacağı detayı da yer aldı.
Geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Burnley'de geçiren genç futbolcu İngiliz ekibinde çıktığı 37 maçta 4 gol kaydetti.
Sarmiento'nun Brighton ile olan kontratı 2027 yılında sona erecek.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'de ocak ayındaki ara transfer dönemi öncesinde 10 numara takviyesi yeniden gündeme geldi. Marco Asensio'nun ameliyat kararı sonrası sarı-lacivertli yönetimin hücum hattı için harekete geçebileceği öne sürüldü. Asensio'nun yokluğunda İrfan Can Kahveci ve Mert Hakan Yandaş da alternatifler arasında yer alıyor. İşte tüm detaylar... -
Avrupa kupalarında bugüne kadar 308 maça çıkan Fenerbahçe, Slavia Prag karşılaşmasıyla 309. sınavını verecek. Sarı-lacivertliler, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise 43. kez mücadele edecek. Daha önce Çekya ekipleriyle oynadığı maçlarda 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 7 mağlubiyet yaşayan Fenerbahçe, Slavia Prag karşısında sahaya galibiyet için çıkacak. Peki, Fenerbahçe - Slavia Prag maçı ne zaman, hangi kanalda? Karşılaşma şifresiz yayınlanacak mı? İşte merak edilen detaylar… -
Trendyol Süper Lig'de 8. haftanın VAR kayıtları açıklandı. İşte tartışmalı pozisyonlarda konuşulanlar... -
Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında evinde Slavia Prag'ı ağırlayacak. Karşılaşma öncesi sarı lacivertlilerin teknik direktörü İsmail Kartal açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)