TRANSFER HABERİ - Fenerbahçe’de Zinchenko defteri yeniden açıldı! Arsenal’a sunulan bonservis teklifi…
Son dakika Fenerbahçe transfer haberi | Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Fenerbahçe, Oleksandr Zinchenko defterini yeniden açtı. Daha önce Arsenal ile yapılan görüşmelerden sonuç alamayan sarı-lacivertliler, bu kez ısrarcı bir tavır sergiliyor. İşte detaylar… (FB spor haberleri)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 26.08.2025 - 06:41
Edson Alvarez'i kadrosuna katarak orta sahasını güçlendiren Fenerbahçe, hücum yönü yüksek bir ismi daha transfer etmek istiyor. Marco Asensio, Andreas Pereira gibi oyuncularla görüşmeler devam ederken, sarı-lacivertliler, eski göz ağrısı Oleksandr Zinchenko için de yeniden çalışma başlattı.
Geçtiğimiz aylarda Ukraynalı oyuncu icin Arsenal'le görüşen Fenerbahçe yönetimi uzlaşma sağlanamayınca masadan kalkmıştı. Ancak Fotomaç'ta yer alan habere göre transfer komitesi, Oleksandr Zinchenko defterini dun itibarıyla tekrardan açtı.
MOURİNHO ÇOK İSTİYOR
Futbol Direktoru Devin Özek'in Arsenal'li yetkililerle Zinchenko için yeniden irtibata gectiği ortaya cıktı. İngiliz basını da bu transfer goruşmelerini doğruladı.
Team Talk'ın haberine gore; Fenerbahce, Ukraynalı oyuncu icin son olarak 10 milyon euro bonservis teklif etti. Ancak Arsenal oyuncusu icin 15 milyon euro talep etti.
Haberde; taraflar arasında goruşmelerin devam ettiği ve bu hafta icinde bu transferin netleşeceği bilgisi paylaşıldı. Teknik direktor Mourinho'nun Zinchenko da ısrarcı olmasından dolayı yeniden goruşmelerin başladığı vurgulandı.
23 MAÇA ÇIKTI
Güncel piyasa değeri 20 milyon euro olarak gösterilen 28 yaşındaki futbolcunun Arsenal ile sözleşmesi gelecek yıl bitiyor. Ukraynalı, geçen sezon 23 maçta 1, gol attı, 1 de asist yaptı.
DİĞER HABERLER
-
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, bahis eylemi sebebiyle 45 gün ila 12 ay arasında hak mahrumiyeti cezası alan 71 futbolcunun itirazlarını reddetti. -
Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında RAMS Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de Kerem Aktürkoğlu, maçın ardından açıklamalarda bulundu. -
Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında RAMS Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de kaptan Milan Skriniar, maçın ardından açıklamalarda bulundu. -
Maçı 1-0 önde götüren Fenerbahçe'nin 68. dakikada Youssef En-Nesyri ile bulduğu gol, ofsayt gerekçesiyle geçerli kabul edilmedi.