Devin Özek eski futbolcusunu getiriyor! Bayer Leverkusen'in yıldızı Fenerbahçe'ye
Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri: Fenerbahçe'de Mario Branco'nun ayrılığı sonrası futbol direktörü olarak göreve başlayan Devin Özek ilk hamlesini eski kulübünden yapıyor. Başarılı futbol adamı Bayer Leverkusen'de forma giyen yıldız golcü için Bundesliga ekibiyle temasa geçti. İşte o isim ve detaylar... (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 09.06.2025 06:40
Mario Branco'yla yolların ayrılmasının ardından Fenerbahçe'nin yeni futbol direktörü Devin Özek olmuştu.
2021-22'de scout, 2022-25 yılları arasında da Futbol Direktör Yardımcısı olarak Bayer Leverkusen'de görev yapan 30 yaşındaki spor adamı, sarı-lacivertli kulübe imza atar atmaz kolları sıvadı ve transfer harekatına başladı.
Özek'in Fenerbahçe'ye ilk transferi eski kulübü Leverkusen'den olacak ve o isim; Alman devinin Çekyalı golcüsü Patrik Schick...
2020 yılında Roma'dan Bayer Leverkusen'e gelen Çekyalı forvet için Özek, bizzat devreye girdi.
Fotomaç'ın haberine göre, Beşiktaş'ın da listesinde bulunan 29 yaşındaki oyuncuyu Fenerbahçe'ye getirmeyi planlayan 30 yaşındaki futbol adamı, bonservis konusunu da çözecek.
15 MİLYON EURO BONSERVİS
Resmi temaslar ise bayramdan sonra başlayacak. Başkan Ali Koç'un onayıyla Almanya'ya gidip, eski kulübüyle masaya oturacak olan Devin Özek'in Schick için Leverkusen'i 15 milyon euroya ikna edeceği belirtildi.
45 MAÇTA 27 GOL
Bu sezon Bayer Leverkusen formasıyla Bundesliga'da 31, Şampiyonlar Ligi'nde 8, DFB Pokal'da 5, DFL Supercup'ta ise 1 olmak üzere toplamda 45 maça çıkan Patrik Schick, bu karşılaşmalarda 27 gol, 1 asistlik performans sergiledi.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'nin Lyon maçı kamp kadrosu belli oldu. Sakatlıkları bulunan Mert Günok, Marco Asensio, Çağlar Söyüncü ve Kerem Aktürkoğlu kadroda yer almazken, sarı-lacivertliler 21 kişilik kafileyle Fransa'ya gidecek. -
Corendon Alanyaspor, Fenerbahçe'nin 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Emre Demir'i 3 yıllığına kadrosuna kattı. Genç futbolcu, Alanyaspor'da yeniden çıkış yakalayarak kariyerini Avrupa'da sürdürmek istediğini söyledi. -
Şampiyonlar Ligi play-off turunda Fenerbahçe'yi konuk edecek Lyon'da teknik direktör Paulo Fonseca, kritik mücadele öncesi açıklamalarda bulundu. Portekizli çalıştırıcı, sarı-lacivertlilerin hücum geçişlerinde çok tehlikeli olduğunu vurgularken turun kaderini belirleyecek maçın dengeli geçeceğini söyledi. -
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında oynayacakları Lyon karşılaşması öncesi basın toplantısı düzenledi. Kartal, "Eksiklerimiz, sakatlarımız var ama takımda oynamayan oyuncularımız için bu bir fırsat. Bizim için kayıp olmayacak, sahaya çıkan herkes elinden geleni yapacak. Biz buraya en iyisini yapmaya geldik." dedi. İşte o sözler... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)