Ahmet Çakar'dan Fenerbahçe maçının hakemi Cihan Aydın'a flaş eleştiri!
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında evinde Reeder Samsunspor ile 0-0 berabere kaldı. Maçın ardından Sabah Gazetesi yazarı Ahmet Çakar, sarı lacivertlilerin performansını ve mücadelenin hakemi Cihan Aydın'ın yönetimini değerlendirdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 17.03.2025 - 10:03
Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe, sahasında Reeder Samsunspor'u konuk etti.
Sarı-lacivertliler, mücadeleden 0-0'lık beraberlikle ayrılarak lider Galatasaray'ın 9 puan gerisinde kaldı.
Karşılaşmanın ardından spor yorumcusu Ahmet Çakar, Sabah gazetesindeki köşe yazısında Fenerbahçe'nin performansını ve maçın hakemi Cihan Aydın'ın yönetimini eleştirdi.
Çakar, Fenerbahçe'nin kritik bir puan kaybı yaşadığını ve şampiyonluk yolunda ciddi bir yara aldığını belirtti.
"FENERBAHÇE GOL POZİSYONU ÜRETEMEDİ"
Çakar, Fenerbahçe'nin ilk yarıda oyunu domine ettiğini ancak net gol pozisyonlarına giremediğini vurguladı.
Rangers maçının yorgunluğunun takımı olumsuz etkilediğini belirten Çakar, özellikle ikinci yarıda Fenerbahçe'nin tempo kaybettiğini ve Samsunspor'un 10 kişi kalmasına rağmen baskı kuramadığını söyledi.
Takımın bazı oyuncularını da eleştiren Çakar, Oğuz Aydın'ın çabasına rağmen takım arkadaşlarının ona ayak uyduramadığını, Talisca'nın ise beklentilerin çok uzağında olduğunu ifade etti.
"CİHAN AYDIN HATALI KARARLAR VERDİ"
Maçın hakemi Cihan Aydın'ın yönetimini de eleştiren Çakar, "Sonuca doğrudan etki etmedi ama çaldığı düdüklerin çoğu hatalıydı" dedi.
Verilen ve verilmeyen sarı kartların yanlış olduğunu belirten Çakar, Samsunsporlu oyuncunun gördüğü ikinci sarı kartın hatalı olduğunu savundu.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi kadrosunu açıkladı. Sarı lacivertlilerde yeni transferler listeye eklenirken Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Ognjen Mimovic, Bartuğ Elmaz, Levent Mercan, Mert Hakan Yandaş ve Cengiz Ünder kadroya yazılmadı. -
Son dakika Fenerbahçe haberleri: Jose Mourinho ile yollarını ayıran Fenerbahçe'de teknik direktör çalışmaları sürüyor. Sarı-lacivertlilerde gündeme gelen isimlerden biri de Sebastian Hoeness olmuştu. Alman çalıştırıcı, Fenerbahçe iddialarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... -
Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı lacivertliler birçok mevkiye takviye yaparken gözler orta saha transferine çevrildi. Diego Carlos, Yusuf Akçiçek ve Djiku'nun ayrılmasının ardından stoper takviyesi de gündemde. İşte Fenerbahçe'nin listesindeki o isimler... -
Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de flaş bir iddia gündeme geldi. Sarı-lacivertlilerin bir süredir gündeminde yer alan Sırp golcü Aleksandar Mitrovic'in kulübünden ayrılma ihtimali kuvvetlendi. İşte detaylar... (FB spor haberi)