Fenerbahçe'den şaşırtan transfer! Yeni yıldız Olympiakos'tan
Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'den şaşırtan bir hamle geldi. Sarı lacivertlilerin, UEFA Konferans Ligi'ndeki rakibi Olympiakos'un yıldızını gündemine aldığı öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 11.04.2024 - 06:40
Süper Lig'de Galatasaray ile birlikte şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, bir yandan da transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Sarı-Lacivertliler'in Konferans Ligi çeyrek finalinde karşılaşacağı Yunan ekibi Olympiakos'un Arjantinli ön liberosu Santiago Hezze ile ilgilendiği öğrenildi.
Takvim'in haberine göre, Yunan temsilcisinin sezon başında Arjantin ekibi Huracan'dan 4 milyon Euro'ya kadrosuna kattığı oyuncuyu Huracan'da oynarken Fenerbahçe'nin takip ettiği ortaya çıktı.
Sarı-lacivertlilerin, oyuncuyu çeyrek final maçlarında canlı izleyeceği ve performansına göre sezon sonunda hamle yapabileceği ifade ediliyor.
39 MAÇTA SAHAYA ÇIKTI
Olympiakos ile bu sezon 39 maça çıkan genç 6 numara, söz konusu karşılaşmalarda 3144 dakika sahada kaldı
Bu süre zarfında ise takımı adına 1 asist üretti.
Huracan altyapısından yetişen ve sezon başında Olympiakos'un yolunu tutan Hezze'nin Yunan ekibiyle kontratı 2028' de sona erecek.
Mücadeleci yapısı ve yüksek top tekniği ile dikkat çeken genç oyuncuya Fenerbahçe dışında birçok Avrupa ekibinin ilgi gösterdiği gelen haberler arasında.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe, TFF'ye yapmış olduğu bildiri ile Sırp futbolcu Ognjen Mimovic'in kiralık olarak takımdan ayrıldığını bildirdi. -
Fenerbahçe, 28 yaşındaki milli futbolcu Cengiz Ünder'in kiralık olarak Beşiktaş'a transfer olduğunu açıkladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe ve Beşiktaş haberleri (FB BJK spor haberi) -
Fenerbahçe Asbaşkanı Hamdi Akın, yeni teknik direktörün kim olacağına dair açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... -
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenebrahçe, Alexander Djiku'nun takımdan ayrıldığını TFF'ye bildirdi.