Rade Krunic eski klubüne kazandırıyor! Fenerbahçe bonservisini aldığı an...
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin zorunlu satın alma opsiyonuyla İtalya Serie A ekibi Milan'dan kiraladığı orta saha oyuncusu Rade Krunic, sarı-lacivertlilere bonservisiyle geldiği an eski kulübüne para kazandıracak. İşte ayrıntılar...
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 18.01.2024 - 09:45
- Güncelleme Tarihi: 18.01.2024 - 10:42
Trendyol Süper Lig'in lideri Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda da yoluna emin adımlarla devam ediyor.
5. tur maçında Adanaspor'u konuk eden sarı-lacivertliler, rakibini 6-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek adını son 16 turuna yazdırdı.
Batshuayi'nin 4 golle yıldızlaştığı maçta Kanarya'nın diğer gollerini Lincoln Henrique ve Mert Hakan Yandaş kaydetti.
Teknik direktör İsmail Kartal, kupa maçında rotasyona giderek az forma şansı bulan ve sakatlıktan çıkan isimler ve yeni transferlere şans verdi.
Sarı-lacivertlilerin genç yıldızı Efekan Karayazı ve Ahmet Necati Aydın da müsabakada süre alarak ilk kez şans buldular.
Uzun süredir sakat olan ve formaya hasret kalan Lincoln, gol ve asistle takıma geri dönerken, yeni transferler Bonucci ve Krunic de ilk 11'de sahaya çıktı.
Taraftarla ilk kez buluşan Krunic, İtalya Serie A ekibi Milan'dan sezon sonuna kadar kiralanmıştı.
Zorunlu satın alma opsiyonu bulunan Boşnak yıldız, sarı-lacivertlilere bonservisiyle geldiği an eski kulübü Sutjeska'ya da hatırı sayılır bir para kazandıracak.
Boşnak basınında yer alan haberlere göre; Fenerbahçe'nin Milan'a ödeyeceği 5 milyon euroluk bonservisin bedelinin 135 bin eurosu Sutjeska'ya gidecek.
İtalyan devine 2019'da 8.6 milyon euro bonservis bedeliyle Empoli'den transfer olan tecrübeli orta saha, kırmızı-siyahlılarla 139 maça çıktı ve 3 gol, 6 asistlik performans sergiledi.
30 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 8.5 milyon euro.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında dev derbide Galatasaray ile kozlarını paylaşacak. Kanarya'da tek hedef bu maçtan galibiyetle ayrılmak. Kritik mücadele öncesi sarı-lacivertlilerde Domenico Tedesco'dan takıma motivasyon konuşması geldi. İşte o sözler... -
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 14. haftasındaki derbide 1 Aralık Pazartesi günü Galatasaray ile kozlarını paylaşacak. Chobani Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak müsabakayı hakem Yasin Kol yönetecek. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
İspanya La Liga takımlarından Atletico Madrid forması giyen Alexander Sörloth, Real Oviedo karşısında attığı 2 golle takımına galibiyeti getirdi. İspanyol ekibinin teknik direktörü Diego Simeone de maçın ardından Sörloth hakkında açıklamalarda bulundu ve Fenerbahçe'nin gündemindeki yıldızın son durumuyla ilgili konuştu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 14. haftasındaki dev maçta sahasında Galatasaray'ı konuk edecek. Sarı lacivertliler bir yandan kritik derbiye hazırlanırken, bir yandan da Samandıra'da adeta alarm verildi. Özellikle teknik direktör Domenico Tedesco, zorlu mücadele öncesi o konuda büyük bir endişe duyuyor. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)