Transferde büyük hayal kırıklığı! Fenerbahçe direkten dönmüş
Sezon başında kaliteli bir kadro kuran Fenerbahçe önemli isimlerle el sıkışmıştı. Kanarya başarılı transferlerinin meyvesini de şu ana kadar elde ettiği sonuçlarla aldı. Öte yandan sarı lacivertlilerin sezon başında ilgilendiği ancak transferi son anda iptal olan yıldız hakkında şok bir haber geldi. İşte ayrıntılar... (aspor.com.tr - Dış Haberler / KUBİLAY AÇIKGÜN)
Sezon başında yıldız futbolcuları kadrosuna katan Fenerbahçe nokta atışı hamleler yapmıştı.
Sarı lacivertliler geçen sezona kıyasla takım kadrosunda önemli değişikliklere gitti.
Kanarya; Becao, Djikui Livakovic, Fred, Szymanski, Dzeko, Cengiz Ünder, Tadic, Ryan Kent gibi bireysel kalitesi yüksek ve Avrupa'da piyasası olan futbolcularla anlaşma sağladı.
Bu transferlerin meyvesini şu ana kadar alan Fenerbahçe, ligde 8'de 8 yaptı.
Avrupa'da da yoluna kayıpsız devam eden sarı lacivertliler, teknik direktör İsmail Kartal ile çok başarılı bir süreç geçiriyor.
Öte yandan Fenerbahçe'nin sezon başında ilgilendiği isim hakkında flaş bir haber geldi.
Sarı lacivertlilerin transferi için yoğun uğraş verdiği ancak daha sonra vazgeçtiği yıldız oyuncu hakkında çarpıcı bir haber geldi.
İşte ayrıntılar...
F.BAHÇE DİREKTEN DÖNMÜŞ!
Fenerbahçe yaz transfer döneminin son günlerinde Michy Batshuayi ile yollarını ayırmaya karar vermişti.
Batshuayi'nin sarı lacivertlilerden ayrılacağı ve İngiltere'ye döneceği kaydedilmişti.
Ancak transfer son anda iptal olmuş ve Batshuayi Fenerbahçe'de kalmıştı.
Yönetim de Batshuayi'nin ayrılığını düşününerek Rangers'tan ayrılan Alfredo Morelos ile anlaşma sağlamıştı.
Hatta Kanarya Kolombiyalı santrforu İstanbul'a getirmişti.
Daha sonra ise Batshuayi'nin takımda kalması nedeniyle Morelos transferi iptal edilmişti.
27 yaşındaki forvet bu gelişmenin ardından Brezilya Ligi takımlarından Santos ile el sıkışmıştı.
Ancak Morelos'un Santos'ta gösterdiği performans 'Fenerbahçe adeta direkten dönmüş' yorumlarının yapılmasına sebep oldu.
İngiliz basınında yer alan habere göre Morelos, Santos formasıyla çıktığı ilk maçta korkunç bir mücadele ile suçlandı.
Santos taraftarlarının Morelos'un performansına büyük tepki gösterdiği belirtildi.
Palmeiras maçına ilk 11'de başlayan Morelos'un, kötü futbolu sonrası oyundan alındığına dikkat çekildi.
Kolombiyalı forvetin 59. dakikada oyundan çıktıktan sonra Santos'un galibiyet golünün geldiği ve maçı kazandığı yorumları yapıldı.
Güncel piyasa değeri 6 milyon Euro olan Morelos, Brezilya ekibiyle 2025 yılına kadar sözleşme imzalamıştı.