Fenerbahçe Maribor maçı sonrası o noktaya dikkat çekti: Rekor kırılmış olabilir!
UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Fenerbahçe sahasında Maribor ile karşı karşıya geldi ve rakibini 3-1'lik skorla mağlup etti. Fotomaç Gazetesi yazarları mücadeleyi çarpıcı sözlerle değerlendirdi. İşte o yazılar... | Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
GÜRCAN BİLGİÇ – GECENİN KAZANANI
Maçın başlarında rakip orta sahayı çok rahat geçerken, bu sene ilk kez yaşanan bir zayıflık gibi göründü. Yeni takımın, kendi temposunu yeni görevler ile bulması, 20 dakika sürdü.
Sonrasında Maribor'u seyirci durumuna düşürüp, "neler yapabiliriz?" demeye başladılar. Zajc'ın tempo eksiğine, Tadic ve King de eklendi bu bölümde. İrfan Can'ın defans arkasına gönderdiği sihirli paslar ile Dzeko pozisyonlar buldu.
Ama yalnızlık devam etti. Hamle ikinci yarıda Symanski ile geldi. İsmail Yüksek'in her yamayı dikmesi ile birlikte nefes aldırmadılar. Tadic sol çizgiye gelince, hücumdaki topallık bitti. Becao, sonrasında Symanski'nin sızmasıyla İrfan Can fileleri buldular. Maribor'un golü orta sahadaki top kaybı sonrasında geldi. Rakibi heyecanlandıran, rövanş için umutlu kılan bir hamle.