İşte Sergen Yalçın'ın yeni takımı! Bunu kimse beklemiyordu
Fenerbahçe'nin hoca adayları arasında yer alan teknik direktör Sergen Yalçın ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Başarılı hocanın kısa süre içinde sarı lacivertlilere imza atacağı belirtilmişti. Ancak Sergen Yalçın için flaş bir takım devreye girdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 17.06.2023 11:17
Türk futbolunun önemli teknik direktörleri arasında yer alan Sergen Yalçın, 2020/21 sezonunda Beşiktaş'ın başında çifte kupa kazanmıştı.
Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra ismi birçok takımla anılmasına rağmen deneyimli teknik direktör tercihini dinlenmekten yana kullandı.
O dönemlerde birçok takımdan teklif aldığını doğrulayan Sergen Yalçın, kendisinin ilgisini çekecek bir teklif olmadığını belirtmişti.
Son dönemde ise Fenerbahçe'yle adı sıkça anılan Sergen Yalçın, Jorge Jesus'un yerine gelebilecek ilk adaylara arasında yer alıyor.
Bu sırada Sergen Yalçın ile ilgili oldukça flaş bir iddia gündeme geldi.
Deneyimli teknik direktör, sürpriz bir takıma imza atabilir.
Beşiktaş ile yollarını ayırdıktan sonra iki yıldır boşta olan Sergen Yalçın'ın adı Azerbaycan ekibiyle anılıyor.
NEFTÇİ BAKÜ TALİP OLDU
Azeri basınına göre 50 yaşındaki çalıştırıcıyı Neftçi Bakü takımın başına getirmek istiyor.
Bakü ekibi geçen sezon ligi şampiyon Karabağ takımının 22 puan gerisinde üçüncü sırada tamamlamıştı.
Hayal kırıklığı ile sonlanan sezonun ardından Azeri ekibinde teknik direktör Laurentiu Reghecampf ile yolları ayırmaya hazırlanıldığı belirtildi.
Azerbaycan basınından Futbol Info'da yer alan ve Sabah'ın derlediği habere göre kulüp, sponsoru olan firmanın yöneticilerinden birinin yaptığı görüşmeyle Sergen Yalçın ile ilk kontağı kurdu.
Reghecampf ile yolların ayrılmasıyla müzakerelerin daha ciddi olarak yürütüleceği ifade edildi.
Uzun süredir takım çalıştırmayan Sergen Yalçın'ın Süper Lig'den önemli bir teklif almaması durumunda Neftçi'nin başına geçmeyi kabul edeceği belirtildi.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'de Galatasaray derbisi öncesi savunmadaki belirsizlik sürüyor. Milan Skriniar'ın partneri henüz netleşmezken İsmail Kartal'ın Kojo Oppong, Mert Müldür ve Archie Brown arasından yapacağı tercih merakla bekleniyor. Sol bekte ise Levent Mercan'ın da oynama ihtimali bulunuyor. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig'de gözler Galatasaray-Fenerbahçe derbisine çevrildi. Şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren dev mücadele öncesinde iki takımın muhtemel 11'leri, öne çıkan istatistikler ve son gelişmeler merak konusu oldu. -
Hüseyin Özkök, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbi öncesinde A Spor'a değerlendirmelerde bulundu. Özkök, sarı-kırmızılıları bir adım önde gördüğünü belirtirken Fenerbahçe'nin galibiyetinin de sürpriz olmayacağını ifade etti. -
Fenerbahçe'de beklentilerin altında kalan yıldız futbolcunun geleceğiyle ilgili dikkat çeken bir transfer gelişmesi yaşandı. Sezon başında takıma katılan tecrübeli oyuncuyu eski kulübünün bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katmak istediği öne sürüldü. İşte transferde tüm detaylar...