İşte Sergen Yalçın'ın yeni takımı! Bunu kimse beklemiyordu
Fenerbahçe'nin hoca adayları arasında yer alan teknik direktör Sergen Yalçın ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Başarılı hocanın kısa süre içinde sarı lacivertlilere imza atacağı belirtilmişti. Ancak Sergen Yalçın için flaş bir takım devreye girdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 17.06.2023 - 11:17
Türk futbolunun önemli teknik direktörleri arasında yer alan Sergen Yalçın, 2020/21 sezonunda Beşiktaş'ın başında çifte kupa kazanmıştı.
Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra ismi birçok takımla anılmasına rağmen deneyimli teknik direktör tercihini dinlenmekten yana kullandı.
O dönemlerde birçok takımdan teklif aldığını doğrulayan Sergen Yalçın, kendisinin ilgisini çekecek bir teklif olmadığını belirtmişti.
Son dönemde ise Fenerbahçe'yle adı sıkça anılan Sergen Yalçın, Jorge Jesus'un yerine gelebilecek ilk adaylara arasında yer alıyor.
Bu sırada Sergen Yalçın ile ilgili oldukça flaş bir iddia gündeme geldi.
Deneyimli teknik direktör, sürpriz bir takıma imza atabilir.
Beşiktaş ile yollarını ayırdıktan sonra iki yıldır boşta olan Sergen Yalçın'ın adı Azerbaycan ekibiyle anılıyor.
NEFTÇİ BAKÜ TALİP OLDU
Azeri basınına göre 50 yaşındaki çalıştırıcıyı Neftçi Bakü takımın başına getirmek istiyor.
Bakü ekibi geçen sezon ligi şampiyon Karabağ takımının 22 puan gerisinde üçüncü sırada tamamlamıştı.
Hayal kırıklığı ile sonlanan sezonun ardından Azeri ekibinde teknik direktör Laurentiu Reghecampf ile yolları ayırmaya hazırlanıldığı belirtildi.
Azerbaycan basınından Futbol Info'da yer alan ve Sabah'ın derlediği habere göre kulüp, sponsoru olan firmanın yöneticilerinden birinin yaptığı görüşmeyle Sergen Yalçın ile ilk kontağı kurdu.
Reghecampf ile yolların ayrılmasıyla müzakerelerin daha ciddi olarak yürütüleceği ifade edildi.
Uzun süredir takım çalıştırmayan Sergen Yalçın'ın Süper Lig'den önemli bir teklif almaması durumunda Neftçi'nin başına geçmeyi kabul edeceği belirtildi.
DİĞER HABERLER
-
Real Madrid'de Xabi Alonso'nun takımın başına gelişinin ardından forma süresi bulamayan ve ara transferde oynayacağı bir kulübe gitmek isteyen Endrick, Fenerbahçe'nin gündemine gelmişti. Dünyaca ünlü İtalyan gazeteci Endrick'in o ekiple anlaşmak üzere olduğunu iddia etti. İşte detaylar... -
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda Beşiktaş'ı 3-2 mağlup etse de bazı futbolcuların performansı tartışma konusu oldu. Sarı lacivertlilerde özellikle En-Nesyri'nin maç içinde çok etkisiz kalması ve derbilerdeki genel istatistiği tepki topladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin 4. haftasında 6 Kasım Perşembe günü deplasmanda Viktoria Plzen ile oynayacağı maçın hazırlıklarını öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
UEFA Avrupa Ligi'nin 4. haftasında oynanacak Viktoria Plzen-Fenerbahçe maçını Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Allard Lindhout yönetecek.