FENERBAHÇE HABERLERİ: Flaş Arda Güler sözleri! "100 milyon Euro..."
Fenerbahçe'de özellikle bu sezon gösterdiği performansla taraftarların sevgilisi haline gelen Arda Güler, Avrupa devlerinin radarına girmişti. Menajer Erkut Söğüt, genç oyuncunun geleceği hakkında konuşurken; Mesut Özil'in son durumuna da değindi. İşte o sözler... | Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 24.10.2022 16:15
Menajer Erkut Söğüt, birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu. Arda Güler'in geleceği hakkında konuşan Söğüt, Mesut Özil'in son durumu hakkında da bilgi verdi. İşte o sözler...
MESUT ÖZİL BIRAKIYOR MU?
Radyospor'da canlı yayın konuğu olan Söğüt, "Mesut Özil'den çok benim Mesut'un MLS'de oynaması şeklinde bir hayalim vardı. Ama o Türkiye'yi tercih etti. Tabii ki saygı duyuyorum. Bizim görevimiz doğru alternatifler yaratmak. Mesut ailesiyle Türkiye'de çok mutlu... MLS'e Messi, Ronaldo ayarında oyuncular dışında 30 yaşını geçmiş oyuncu transfer edilmiyor. Genelde 22 yaş oyuncu arıyorlar" dedi.
"BAŞKA TAKIMDA OYNAMAM DEMİŞTİ"
Mesut Özil'in sakatlığı ile ilgili olarak ise Söğüt, "Mesut başarılı bir ameliyat geçirdi. Tam olarak iyileştiğinde sahalara dönecek. Futbolu bırakması söz konusu değil. Zaten böyle bir kararı olsa, bunu kendisi açıklar. Kimseye bırakmaz. Mesut'un Fenerbahçe 'den sonra Başakşehir'e neden gittiğini açıkladı; ama büyük takımlar söz konusu olunca 'Fenerbahçe'den başka takımda oynamam' dedi. Beşiktaş , Galatasaray ve Trabzonspor'da oynamaz" şeklinde konuştu.
"BUNDESLIGA'DA HER TAKIMDA 11 OYNAR"
Erkut Söğüt, Fenerbahçeli Arda Güler ile ilgili de çarpıcı açıklamalar yaptı: ''Arda Güler'i takip ediyorum. Neden oynatılmıyor diye soruyorum. Avrupa'da 17 yaşındaki en iyi 3 futbolcudan bir tanesi... Bunu Almanya, Hollanda ve Avrupa'nın pek çok ülkesindeki futbol otoritesi kabul etmiş durumda. Arda Güler, bugün Portekiz'de olsaydı Benfica'da, Sporting Lizbon'da, Almanya'da Borussia Dortmund'ta yüzde yüz 11'de oynardı. Nuri Şahin 16 yaşında Dortmund'da oynadı.
"ARDA GÜLER'İN DEĞERİ 100 MİLYON EURO"
Arda Güler sahaya çıktığında her şeyi yapıyor. Ne eksiği var. Ajax onu alır, onu oynatır ve 100 milyon dolara satar. Avrupa'da görüştüğüm herkesten aynısını duydum. Arda, belki Bayern Münih hariç, Bundesliga'daki her kulüpte 11'de oynar. Değeri 100 milyon Euro olur. Fenerbahçe'de neden oynatılmıyor bilmiyorum. Arda Güler benim için bir Fenerbahçe meselesi değil, bir milli mesele, o yüzden fikrimi paylaşıyorum'' ifadelerini kullandı.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'de son dönemde gösterdiği performans ile beklentilerin altında kalan yıldız futbolcu hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Teknik direktör İsmail Kartal'ın kötü performansı devam etmesi halinde o yıldızı ilk 11'den kesebileceği öne sürüldü. İşte detaylar... (FB spor haberi) -
Bir dönem Fenerbahçe ve Alanyaspor formaları giyen, son olarak Konyaspor'da yardımcı antrenörlük yapan Steven Caulker, görevinden ayrıldıktan sonra yaşadığı işsizlik sürecini anlattı. -
Rennes'te sergilediği başarılı performansla transfer piyasasının dikkat çeken isimlerinden biri haline gelen Mahamadou Nagida için Süper Lig'den flaş bir gelişme yaşandı. Beşiktaş ve Fenerbahçe, 21 yaşındaki Kamerunlu sol bekin transferi için harekete geçti. Genç oyuncunun geleceğiyle ilgili aldığı karar ise sürecin seyrini değiştirdi. İşte detaylar... -
Fenerbahçe, Marco Asensio'nun sakatlık durumu ve tedavi süreci hakkında resmi bir açıklama yaptı. Kulüp Doktoru Ahmet Kulduk, önümüzdeki hafta Marco Asensio'nun ameliyat olacağını açıkladı.