FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ - Kanarya'ya genç Sambacı! Jorge Jesus Real Madrid'den Reinier'i istedi
Fenerbahçe'de yeni sezonun hazırlıkları sürüyor. Sarı lacivertli ekip, Jorge Jesus önderliğinde gelecek sezon şampiyonluk hasretine son vermek istiyor. Bu kapsamda oldukça detaylı bir çalışma yürüten Kanarya, kadrosuna önemli takviyeler yapacak. Birçok futbolcuyu listesinde bulunduran yönetime, Jesus'tan flaş bir talep geldi. | (aspor.com.tr - DIŞ HABERLER / Fatih Burak Yıldırım)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 24.06.2022 - 18:11
- Güncelleme Tarihi: 24.06.2022 - 18:40
Fenerbahçe'de yeni sezonun hazırlıkları sürüyor. Sarı lacivertli ekip, Jorge Jesus önderliğinde gelecek sezon şampiyonluk hasretine son vermek istiyor. Bu kapsamda oldukça detaylı bir çalışma yürüten Kanarya, kadrosuna önemli takviyeler yapacak. Birçok futbolcuyu listesinde bulunduran yönetime, Jesus'tan flaş bir talep geldi.
Portekizli antrenörün, Real Madrid'in genç Brezilyalısı Reinier Jesus Carvalho'yu istediği ifade edildi. Bir Brezilya sitesi olan UOL'ün haberine göre; Jorge Jesus, 20 yaşındaki oyuncuyu talep etti.
Haberin detayında bu gelişmenin ardından harekete geçen yönetimin olumlu bir sonuç alamadığı ifade edildi.
Jorge Jesus'la Reinier daha önce Flamengo'da birlikte çalışmıştı.
Brezilyalı 10 numara için Fenerbahçe'nin yanı sıra Benfica, Valladolid ve ayrıca İtalya'da bir kulübün de girişimlerini sürdürdüğü ifade edildi.
Reinier'i Real Madrid, 2020 kışında 30 milyon Euro'ya transfer etmişti. Oyuncunun güncel piyasa değeri ise 8 milyon Euro.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe RAMS Başakşehir maçında sakatlanan Nelson Semedo'nun son durumunu açıkladı. -
Ocak transfer dönemi için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de sürpriz iddia gündeme geldi. Sarı-lacivertliler Tedesco'nun talepleri doğrultusunda o mevkiye de transfer yapacak. İşte detaylar... (FB spor haberi) -
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin 6. hafta maçında 11 Aralık Perşembe günü SK Brann ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
A Spor yorumcusu Ozan Zeybek, Fenerbahçe'nin transfer harekatına dair açıklamalarda bulundu. Zeybek, "Fenerbahçelilere müjde vereyim: Ferdi Kadıoğlu büyük ihtimalle devre arasında geri dönüyor. Robert Lewandowski ve Alexander Sörloth için yüzde 30 diyordum, şu an yüzde 49 diyorum." ifadelerini kullandı. İşte o sözler... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)