Fenerbahçe'de Konan için geri sayıma geçildi!
Fenerbahçe'de gözler devre arasında yapılması planlanan takviyelere çevrildi. Sarı-lacivertlilerin gündeminde olan Konan konusunda Reims kulübünün, "Fenerbahçe ile anlaştık." açıklamasının ardından gözler oyuncu ile yapılacak görüşmeye çevrildi. İşte transferdeki son detaylar... (FB spor haberleri)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 30.01.2022 - 06:40
Fenerbahçe sol bek için Ghislain Konan'ın transferinde mutlu sona yaklaştı. Fotomaç2ın derlediği habere göre Reims Kulübü Başkanı Jean- Pierre Caillot, sözleşme uzatmayı reddeden Fildişili oyuncuyu satma kararı aldıklarını ve Fenerbahçe ile anlaştıklarını açıkladı.
Oyuncunun da teklifi kabul etmesi halinde transferin gerçekleşeceğini dile getirdi. Fransız basını bonservis bedelinin 1.5 ile 2 milyon euro arasında bir rakam olacağını yazdı.
Fenerbahçe'nin resmi açıklamayı 1-2 gün içinde yapması ve Konan'ın Konferans Ligi için UEFA'ya verilecek yeni listeye yazılması bekleniyor. Fildişi Milli Takımı ile Afrika Kupası'ndan son 16'da elenen Konan'ın haftaya Türkiye'ye gelmesi bekleniyor.
DİĞER HABERLER
-
Tedavi süreci -
Fenerbahçe'de teknik direktör Domenico Tedesco, transfer çalışmalarına ilişkin ve zirvedeki rakiplerinden Galatasaray ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe, Jhon Duran'ın takımla beraber çalışmalara başladığını duyurdu. İşte sarı lacivertli kulüpten yapılan duyuru... | Son dakika FB spor haberleri -
Son dakika Fenerbahçe haberleri: Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe ile Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler mücadeleden 2-1'lik galibiyetle ayrılarak 3 puanı hanesine ekledi. Fotomaç Gazetesi yazarları, Fenerbahçe-Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük maçını dikkat çeken ifadelerle değerlendirdi. İşte o yazılar... (FB spor haberi)