Normal bir transferin bedelinin 2-3 milyon euroyu bulabileceği, ocak ayında 6 aylık kiralık oyuncu bulmanın da çok zor olacağı tespit edildi.
Bu doğrultuda daha önce uzlaşma sağlanamayan Queens Park Rangers kulübüyle tekrar masaya oturuldu. Samuel'in ocak ayından itibaren Fenerbahçe'ye katılması için cüzi bir bonservis bedeli üzerinde anlaşıldı.
Milliyet'in haberine göre; ilk olarak 750 bin sterlin talep eden Championship ekibi, hem Samuel'in ısrarla Fenerbahçe'yi istemesi hem de sarı-lacivertli kulübün ısrarcı tutumuyla görüşmeleri kolaylaştırdı.
450 BİN EUROYA İŞ BİTTİ!
İki kulübün sportif direktörleri Les Ferdinand ve Emre Belözoğlu, 450 bin sterlin rakamında ortak noktayı yakaladı. Perotti'nin maaş yükünden de tamamen kurtulacak sarı-lacivertliler, gelecek vaat eden genç bir yıldızı da 1 milyon euronun altında bir rakama hem de 4.5 yıllığına renklerine katmış oldu.