Ersun Yanal öğrencilerine ilk hedefi gösterdi
Son iki haftada 1 puan alan Fenerbahçe, milli araya kadar oynanacak 6 karşılaşmayı da kazanmayı planlıyor. Sarı-lacivertliler, bu periyotta en zor sınavını evinde 20 yıldır yenilmediği Galatasaray’a karşı verecek. Fenerbahçe, rakiplerinin birbirleriyle oynayacağı süreçte 6’da 6 ile liderlik koltuğuna oturmayı hedefliyor.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 14.02.2020 00:55
Ligdeki son 3 maçını zirve yarışı yaptığı Başakşehir, Trabzonspor ve Alanyaspor'a karşı oynayan Fenerbahçe, bu karşılaşmalardan 5 puan çıkarmıştı. Üst üste yaşadığı puan kayıplarıyla zirve yarışında ağır yara alan sarı-lacivertliler, yeni rotayı çizdi. Teknik direktör Ersun Yanal, öğrencilerinden milli araya kadar oynanacak 6 maçı da kazanmaları istedi. Tecrübeli hoca, rakiplerinin de birbirleriyle oynayacağı bu süreçte 6'da 6 ile liderlik koltuğuna oturmayı hedefliyor.
DEV KAPIŞMA KADIKÖY'DE
İkinci yarıya zorlu bir fikstürle giren Kanarya, 22. haftada Ankaragücü'ne konuk olacak. Fenerbahçe, daha sonra ise milli araya kadar sırasıyla Galatasaray, Antalyaspor, Denizlispor, Konyaspor ve Kayserispor ile kozlarını paylaşacak. Sarı- lacivertlilerin bu fikstürde en zorlu sınavı ise 20 yıldır taraftarı önünde yenilmediği ezeli rakibi Galatasaray'a karşı olacak. Ersun Yanal'ın öğrencileri, diğer 5 maçı ise alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren takımlar önünde oynayacak.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe, Marco Asensio'nun sakatlık durumu ve tedavi süreci hakkında resmi bir açıklama yaptı. Kulüp Doktoru Ahmet Kulduk, önümüzdeki hafta Marco Asensio'nun ameliyat olacağını açıkladı. -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında oynanacak Fenerbahçe-Slavia Prag maçını Ricardo de Burgos yönetecek. -
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe'nin sahasında Corendon Alanyaspor'u 3-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası Ömer Üründül, sarı-lacivertlilerin aldığı galibiyeti değerlendirdi. -
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasındaki kritik mücadelede sahasında Corendon Alanyaspor'u ağırlayan Fenerbahçe, sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı. Karşılaşma sonrası Ahmet Çakar, Fenerbahçe'nin iptal edilen 2 golü hakkında yorumlarını paylaştı.