Max Kruse derbiye motive oluyor
Süper Lig'in 6. haftasında 28 Eylül Cumartesi günü Galatasaray'a konuk olacak Fenerbahçe'de Alman futbolcu Max Kruse, derbi maça en iyi şekilde motive olmaya çalışıyor.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 25.09.2019 - 14:11
Sarı-lacivertli kulüpten alınan bilgiye göre, Fenerbahçe formasıyla ligde çıktığı 5 karşılaşmada 5 asist yapan 31 yaşındaki futbolcu, derbiye sıkı bir şekilde hazırlanıyor.
Kruse'nin, takım kaptanı Emre Belözoğlu'nun önerisiyle, 2010-2011 sezonunun 26. haftasında oynanan Galatasaray-Fenerbahçe mücadelesini izleyerek kendisini bu önemli karşılaşmaya hazırladığı belirtildi.
Fenerbahçe, Türk Telekom Stadı'nda oynanan maçın 14. dakikasında Kazım Kazım'ın golüyle 1-0 geriye düşmesine rağmen, 75. dakikada Semih Şentürk ve 87. dakikada Alex de Souza'nın golleriyle karşılaşmadan 2-1 galip ayrılmış, sarı-lacivertli takım da söz konusu sezonda şampiyonluğa ulaşmıştı.
Öte yandan Alman futbolcunun, derbide 90 dakika boyunca soğukkanlı olmaları gerektiği yönünde takım arkadaşlarını uyardığı da ifade edildi.
DİĞER HABERLER
-
Milli aranın ardından Trendyol Süper Lig'de Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük ve ardından Avrupa Ligi'nde Stuttgart ile karşılaşacak Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Ederson'un dönüş tarihi belli oldu. İşte detaylar... (FB spor haberi) -
Son dakika Fenerbahçe haberleri: Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Fatih Karagümrük'e Fenerbahçe'de karşılaşmanın hazırlıkları sürüyor. Sarı-lacivertlilerde teknik direktör Domenico Tedesco, İrfan Can Kahveci ve Marco Asensio ile ilgili flaş bir karar aldı. İşte detaylar... (FB spor haberi) -
Stoper hattına takviye yapmayı planlayan Fenerbahçe, milli futbolcu için harekete geçti. Sarı-lacivertliler ara transfer döneminde altyapısından yetişen futbolcuya imza attırmayı hedefliyor. İşte detaylar... (FB spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'de istediği başlangıcı yapamayan Fenerbahçe'de son dönem performansıyla tribünlerden tepki alan yıldız futbolcuya talip çıktı. İtalya ve Fransa'dan dev ekiplerin yıldız isim için teklif yapacağı iddia edilirken, sarı-lacivertlilerin de satışa sıcak baktığı aktarıldı. İşte detaylar... (FB spor haberi)