Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan forma açıklaması
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, resmi siteden forma satışlarıyla ilgili bir açıklama yaptı.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 08.06.2018 - 14:28
- Güncelleme Tarihi: 08.06.2018 - 14:46
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, resmi site aracalığıyla taraftarlara forma satışlarıyla ilgili uyarıda bulundu.
İşte o açıklama:
Son birkaç gündür benim ismimi de kullanarak futbolcularımızın imzasıyla yeni sezon formalarımızın indirimli fiyatla satışına yönelik veya usulsüz bir şekilde kulübe üyelik yapılacağına dair telefon aramaları yapıldığına dair tespitlerimiz mevcuttur.
Öncelikle Fenerbahçe Spor Kulübü'nün lisanslı ürünlerinin satışını yapan Fenerium'un TELEFONLA SATIŞ OPERASYONU BULUNMADIĞINI TARAFTARLARIMIZA TEKRAR HATIRLATMAK İSTİYORUM. Bu bağlamda da taraftarlarımızdan kendilerine bu amaçla gelen telefonlara itibar etmemelerini önemle rica ediyorum.
Taraftarlarımız bu dolandırıcılara en güzel cevabı Fenerbahçe Spor Kulübü'nün lisanslı ürünlerini, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün yetkili satış noktalarından, yani Fenerium ve fenerium.com.tr den alarak vereceklerdir.
Saygılarımla,
Ali Y. KOÇ
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında oynanacak derbide, maç saati termometreler 11 dereceyi gösterecek. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe ve Galatasaray haberleri (FB GS spor haberi) -
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 14. haftasındaki dev maçta sahasında Galatasaray'ı konuk edecek. Sarı lacivertliler bir yandan kritik derbiye hazırlanırken, bir yandan da Samandıra'da adeta alarm verildi. Özellikle teknik direktör Domenico Tedesco, zorlu mücadele öncesi o konuda büyük bir endişe duyuyor. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
İspanya La Liga takımlarından Atletico Madrid forması giyen Alexander Sörloth, Real Oviedo karşısında attığı 2 golle takımına galibiyeti getirdi. İspanyol ekibinin teknik direktörü Diego Simeone de maçın ardından Sörloth hakkında açıklamalarda bulundu ve Fenerbahçe'nin gündemindeki yıldızın son durumuyla ilgili konuştu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 14. haftasındaki derbide 1 Aralık Pazartesi günü Galatasaray ile kozlarını paylaşacak. Chobani Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak müsabakayı hakem Yasin Kol yönetecek. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)