Simon Kjaer: Kollarımı kesemem!
Bursaspor-Fenerbahçe maçının ardından Fenerbahçeli oyuncu Simon Kjaer, "Ben futbol oynuyorum ama ben aynı zamanda bir insanım. Kollarımı kesemem. Telefondan baktım pozisyona. Şaka gibi bir karar!" ifadelerini kullandı.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 11.02.2017 - 22:12
Simon Kjaer'in yayıncı kuruluşa yaptığı açıklama şu şekilde:
"Ben futbol oynuyorum ama ben aynı zamanda bir insanım. Kollarımı kesemem. Telefondan baktım pozisyona. Şaka gibi bir karar! Maçı penaltıdan dolayı değil, daha erken bitiremediğimiz için kazanamadık. Yeterince iyi bir görüntü sergileyemedik. İkinci yarıda, ilk yarıda daha fazla pozisyon üretme şansı verdik rakibimize. Konsantrasyonu gösteriyor bu durum. Elimizde bir şans vardı, biz bu şansı kullanamadık."
"BU BİR UTANÇTIR"
"Herkesin sorumluluğu var. Biz kocaman, olgun insanlarız. Herkesin kendi payına düşen sorumluluğu alması gerekir. Bu bir utançtır. Bunu söylemek zor. Tüm Fenerbahçe taraftarları gibi çok üzgünüm, çok sinirliyim. Bir şekilde devam etmeliyiz. Kolay değil tabii ki, hayat bu."
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Kasımpaşa ile evinde 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de İsmail Yüksek, maçın ardından açıklamalarda bulundu. -
Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Kasımpaşa ile evinde 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de Fred, maçın ardından açıklamalarda bulundu. -
Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Kasımpaşa ile evinde 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de Nelson Semedo, maçın ardından açıklamalarda bulundu. -
Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Kasımpaşa'yla 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'ye, Galatasaray'dan Yunus Akgün ve Abdülkerim Bardakcı gönderme yaptı.