F.Bahçe taraftarı yasak dinlemedi
Monaco Prensliği'nin Fenerbahçe taraftarının stada almama kararına rağmen, bazı Türk taraftarlar üzerlerinde sarı-lacivert bir ürün olmadan maçı tribünden izledi.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 03.08.2016 00:00
- Güncelleme Tarihi: 03.08.2016 22:34
Güvenliği gerekçe göstererek Fenerbahçe taraftarlarının Monaco'ya girmesini yasaklayan Monaco Prensliği, sarı-lacivertli kulübün resmi yollarla yaptığı girişimlere rağmen aldığı karardan geri adım atmamıştı.
Monaco'ya yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta olan Nice şehrinde de sarı-lacivertli taraftarların dolaşması yasaklandı. Nice Valiliği, yarına kadar şehirde Fenerbahçeli taraftarların dolaşmasını izin vermiyor.
Yasaklara rağmen üzerinde herhangi bir kulüp ürünü bulunmayan Fenerbahçeli taraftarlar stadın değişik yerlerinden müsabakayı takip etti.
Öte yandan Monaco seyircisi de maça fazla ilgi göstermedi. Seyirci kapasitesi 18 bin 480 olan statta yaklaşık 6 bin Monaco taraftarı, takımlarını destekledi.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'nin Galatasaray ile karşılaşacağı derbi öncesi sarı-lacivertlilerin Galatasaray deplasmanına gidecek taraftarlarına yağmurluk ve bere dağıtacağı öğrenildi. İşte detaylar... -
Ara transfer dönemi öncesinde Fenerbahçe için flaş bir iddia gündeme geldi. Afrika basınında yer alan o habere göre, sarı-lacivertlilerin İsveç ekibi Vasteras'da forma giyen Burkina Fasolu kanat oyuncusu Axel Taonsa'yı takibe aldığı öne sürüldü. İşte detaylar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri -
Galatasaray ile Fenerbahçe, RAMS Park'ta kozlarını paylaşmaya hazırlanırken sarı-lacivertli taraftarlar derbi öncesinde stada doğru hareket etti. -
U19 PAF Ligi'nin 9. haftasında Galatasaray U19 sahasında Fenerbahçe U19'u ağırladı. Sarı-kırmızılı gençler mücadeleyi 3-1 kazandı. İşte maçın detayları...