İkas Eyüpspor'un yeni teknik direktörü Atila Gerin oldu
Trendyol Süper Lig'de Orhan Ak'tan boşalan teknik direktörlük görevine yardımcı antrenörlerden Atila Gerin getirildi.
- Eyüpspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 13.01.2026 14:32
Eflatun-sarılı kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüzde yardımcı antrenörlük görevini sürdüren Atila Gerin, yapılan değerlendirmeler sonucunda teknik direktörlük görevine getirilmiştir. Futbol bilgisi, çalışma disiplini ve kulübümüze olan bağlılığıyla bugüne kadar önemli katkılar sağlayan Atila Gerin hocamıza, yeni görevinde başarılar diliyor, hem kulübümüz hem de Atila Gerin için hayırlı olmasını temenni ediyoruz." denildi.
Süper Lig'de sezona Selçuk Şahin yönetiminde başlayıp ilk yarıyı Orhan Ak yönetiminde tamamlayan Eyüpspor, 17 maçta 3 galibiyet, 4 beraberlik, 10 yenilgi sonunda topladığı 13 puanla 17. sırada yer aldı.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe, Eyüpspor'u 8-0'lık skorla mağlup ederek dikkat çeken bir galibiyete imza attı. Karşılaşmanın ardından Ömer Üründül, sarı-lacivertlilerin aldığı galibiyeti değerlendirdi ve İsmail Kartal'ın aldığı kararı eleştirdi. -
Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe, sahasında Eyüpspor'u farklı mağlup etti. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig takımlarından Eyüpspor'da teknik direktör Özhan Pulat'ın istifası yönetim kurulu tarafından kabul edildi. -
Trendyol Süper Lig'de 6. hafta, Fenerbahçe'nin Eyüpspor karşısında aldığı net bir galibiyete sahne oldu. Sarı-lacivertliler, evinde ağırladığı rakibini 8-0 mağlup ederken, ilk yarıda soyunma odasına 5-0'lık üstünlükle gitti. Fenerbahçe böylece 32 yıl sonra 8 gollük bir lig galibiyetine ulaşarak dikkat çeken bir istatistiğe imza attı. Fotomaç gazetesi yazarları Fenerbahçe-Eyüpspor maçını dikkat çeken ifadelerle yorumladı. İşte o yazılar... (FB Spor haberleri)