Zeynep Sönmez'in Libema Açık serüveni çeyrek finalde sona erdi
Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Hollanda'da düzenlenen WTA 250 düzeyindeki Libema Açık'ta çeyrek finalde Polonyalı Magda Linette'e mağlup olarak turnuvaya veda etti.
- Diğer Sporlar Haberleri
- Yayın Tarihi: 12.06.2026 17:49
Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Rosmalen Şampiyonası'nda (Libema Açık) tek kadınlar çeyrek finalinde karşılaştığı Polonyalı Magda Linette'e 2-0 yenilerek elendi.
Dünya sıralamasının 67. basamağındaki Zeynep, Hollanda'nın Den Bosch kentinde düzenlenen turnuvadaki maçta, klasmanın 60. basamağındaki Linette ile karşılaştı.
Korttan 2-0 (6-4, 6-2) mağlup ayrılan 24 yaşındaki milli tenisçi, WTA 250 düzeyindeki organizasyona veda etti.
DİĞER HABERLER
-
Türkiye, İtalya'da düzenlenen Avrupa Gençler Okçuluk Şampiyonası'nda 5'i altın olmak üzere toplam 18 madalya kazandı. -
2026 Fransa Bisiklet Turu'nu kazanan UAE Emirates-XRG takımının Sloven yıldızı Tadej Pogacar, üst üste üçüncü, kariyerinin ise beşinci Tour de France şampiyonluğuna ulaştı. -
Bakırköy Ata Spor Kulübü sporcusu Deniz Kayadelen, buzullarda yüzen ilk Türk sporcu oldu. -
Türkiye Güreş Federasyonu (TGF) tarafından bu yıl 2.'si düzenlenen ‘Türkiye Minikler Güreş Şampiyonası’na katılım sağlayan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Türk sporu güzel işler yapacak, inşallah Türk güreşi tekrar şahlanacak" dedi.