Avustralya Açık'ta Sabalenka, Alcaraz ve Zverev, 4. tura çıktı
Son dakika spor haberi: Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta İspanyol Carlos Alcaraz, Alman Alexander Zverev ve Belaruslu Aryna Sabalenka, 4. tura yükseldi.
- Diğer Sporlar Haberleri
- Yayın Tarihi: 17.01.2025 - 13:36
Melbourne kentinde düzenlenen turnuvanın 6. gün sabah seansında üçüncü tur maçları oynandı.
Tek erkeklerde 4 kez grand slam şampiyonu Carlos Alcaraz (3 numaralı seribaşı), Portekizli rakibi Nuno Borges'i 6-2, 6-4, 6-7 ve 6-2'lik setlerle 3-1 yenerek 4. tura adını yazdırdı.
Tek erkeklerde dünya 2 numarası Alman tenisçi Alexander Zverev ise Büyük Britanyalı Jacob Fearnley'i 6-3, 6-4 ve 6-4'lük setlerle 3-0 yenerek bir üst tura çıktı.
SABALENKA, 4. TURDA
Tek kadınlarda dünya 1 numarası Belaruslu tenisçi Aryna Sabalenka, Danimarkalı Clara Tauson'ı 7-6, 6-4'lük setlerle 2-0 yenerek dördüncü tura yükseldi.
Tek kadınlarda 18 numaralı seribaşı Hırvat Donna Vekic, 12 numaralı seribaşı Rus rakibi Diana Shnaider'i 7-6, 6-7 ve 7-5'lik setlerle 2-1 yenerek bir üst tura çıktı.
DİĞER HABERLER
-
Filenin Sultanları, 2025 FIVB Kadınlar Dünya Voleybol Şampiyonası'ndaki ikinci maçında Bulgaristan'ı 3-0 yenerek 2'de 2 yaptı. -
Milli golfçü Deniz Sapmaz, Liechtenstein Open 2025’te şampiyon oldu. -
FIVB Kadınlar Dünya Voleybol Şampiyonası'nda heyecan hız kesmeden devam ediyor. Turnuvadaki ikinci maçında A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Bulgaristan ile karşılaşıyor. Bu maçı haberimizden canlı olarak izleyebilirsiniz... -
Zeynep Sönmez, sezonun son grand slam tenis turnuvası ABD Açık'ın 2. turunda Marta Kostyuk'a 2-1 yenilerek elendi.