Sırp tenisçi Novak Djokovic ameliyat oldu!
Erkekler dünya sıralamasının 1 numarası olan Sırp raket Novak Djokovic, menisküs ameliyatı olduğunu duyurdu. | Son dakika spor haberleri
- Diğer Sporlar Haberleri
- Yayın Tarihi: 06.06.2024 13:57
Geçtiğimiz günlerde çeyrek finale yükseldiği Fransa Açık (Roland Garros) Grand Slam turnuvasından sağ dizindeki sakatlık nedeniyle çekilen Sırp tenisçi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile başarılı bir ameliyat geçirdiğini duyurdu.
Djokovic, açıklamasında şu sözlere yer verdi;
"Geçtiğimiz günlerde son maçımda menisküs yırtığı yaşadıktan sonra zor bir karar vermek zorunda kaldım. Hala zorlanıyorum ama ameliyatın iyi gittiğini size duyurmaktan mutluluk duyuyorum. Yanımda olan doktor ekibine ve hayranlarımdan aldığım büyük desteğe minnettarım. Sağlıklı ve formda olmak, mümkün olan en kısa sürede sahalara dönmek için elimden geleni yapacağım."
DİĞER HABERLER
-
Fransa'da düzenlenen Kadınlar 3 Bant Bilardo Dünya Şampiyonası'nda mücadele eden milli sporcu Güzin Müjde Karakaşlı, dünya şampiyonluğunu elde etti. -
Bosphorus Cup’ın 25. yılında organizasyon tarihinin ilk yarışının şampiyonu Orient Express, çeyrek asır sonra Zeynep Atabay Taşkent yönetiminde kupanın sahibi oldu. -
Bacak geliştirme hareketleri | İZLE -
Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Guadalajara’daki ikinci tur mücadelesinde Iva Jovic’e 7-6 ve 6-4’lük setlerle mağlup oldu. Sönmez, bu sonuçla turnuvaya ikinci turda veda etti.