Eczacıbaşı Dynavit Jack-Kısal, Stevanovic ve Gray'le devam dedi!
Eczacıbaşı Dynavit Kadın Voleybol Takımı, 2024-2025 kadro yapılanması doğrultusunda Sinead Jack-Kısal, Jovana Stevanovic ve Alexa Gray ile yeni sözleşme imzaladı. İşte detaylar...
- Diğer Sporlar Haberleri
- Yayın Tarihi: 07.05.2024 - 15:30
- Güncelleme Tarihi: 07.05.2024 - 17:42
Eczacıbaşı Dynavit Kadın Voleybol Takımı, 2024-2025 kadro yapılanması doğrultusunda Sinead Jack-Kısal, Jovana Stevanovic ve Alexa Gray ile yeni sözleşme imzaladı.
Kulüpten yapılan açıklamada "Takımımızın önemli oyuncuları Sinead Jack-Kısal, Jovana Stevanovic ve Alexa Gray'le önümüzdeki sezonda da birlikte çalışacağız. Sporcularımızla birlikte nice başarılara imza atacağımıza inanıyoruz." denildi.
Sinead Jack-Kısal 2022-2023 sezonunda kadrosuna dahil olduğu Eczacıbaşı Dynavit ile 2 Türkiye Ligi ikinciliği, birer FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası üçüncülüğü, CEV Şampiyonlar Ligi ikinciliği ve FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası şampiyonluğu yaşadı.
Sırbistan Milli Takımı oyuncusu Jovana Stevanovic ile Kanada Milli Takımı Kaptanı Alexa Gray de 2023 FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nı kazanan turuncu-beyazlı ekipte yer almıştı.
DİĞER HABERLER
-
Ramazan’da kas kaybını nasıl önleriz? -
Avrupa Havalı Silahlar Şampiyonası'nda mücadele eden Şevval İlayda Tarhan, kadınlar 10 metre havalı tabanca solo kategorisinde 4'üncülüğü elde etti. -
Şevval İlayda Tarhan, Şimal Yılmaz ve Esra Bozabalı'nın yer aldığı milli takım, kadınlar 10 metre havalı tabanca trio kategorisinde üçüncü oldu -
Milli atıcılar İsmail Keleş, Yusuf Dikeç ve Buğra Selimzade'den oluşan erkekler 10 metre havalı tabanca trio takımı, Avrupa Havalı Silahlar Şampiyonası'nda altın madalya kazandı.