Formula 1'de Charles Leclerc Ferrari'de kaldı!
Formula 1 ekiplerinden Ferrari'nin Monakolu pilotu Charles Leclerc, takımıyla sözleşmesini uzattı. | Son dakika spor haberleri
- Diğer Sporlar Haberleri
- Yayın Tarihi: 25.01.2024 20:05
Ferrari, sosyal medya hesabından 26 yaşındaki pilotla sözleşmenin uzatıldığını duyurdu ancak detay paylaşmadı.
Leclerc ise Ferrari ile yarışmayı üç yaşından bu yana hayal ettiğini belirterek, "Akademiye katıldığımdan bu yana Ferrari benim ikinci ailem ve beş yıl boyunca birlikte çok şey başardık. Ancak, en iyisinin henüz gelmediğine inanıyorum ve bu sezonun başlaması, daha fazla ilerleme kaydetmek ve her yarışta rekabetçi olmak için sabırsızlanıyorum. Hayalim Ferrari ile dünya şampiyonluğunu kazanmak." ifadelerini kullandı.
Ferrari ile 5 yarış kazanan Leclerc, 23 kez de pole pozisyonunun sahibi oldu.
DİĞER HABERLER
-
48. İstanbul Maratonu'nu erkeklerde Kenyalı Philimon Kiptoo Kipchumba, rekor kırarak kazandı.İşte detaylar... -
Dinlenmek de antrenmanın bir parçası mı? -
48. İstanbul Maratonu'nu kadınlarda Etiyopyalı atlet Kasanesh Ayenew Baze kazandı. -
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) bünyesinde spor faaliyetlerinin geliştirilmesi amacıyla kurulan ve TSK Spor Gücü Komutanlığı adıyla faaliyetlerini sürdüren komutanlık, bir asrı aşkın süredir farklı branşlarda Türk sporuna katkı sunuyor.