Rumen tenisçi Simona Halep'e doping gerekçesiyle 4 yıl men cezası
Rumen tenisçi Simona Halep, doping kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle 4 yıl men cezası aldı.
- Diğer Sporlar Haberleri
- Yayın Tarihi: 12.09.2023 - 18:55
Uluslararası Teniste Dürüstlük Birimi (ITIA), geçen yıl ABD Açık'ta yasaklı kan güçlendirici "roxadustat" testinin pozitif çıkmasının ardından Ekim 2022'den bu yana geçici men cezası bulunan 31 yaşındaki tenisçiyle ilgili kararı açıkladı.
ITIA'dan yapılan açıklamada, kariyerinde iki grand slam şampiyonluğu bulunan eski dünya 1 numarası Halep'in 4 yıl men cezasına çarptırıldığı kaydedildi.
Cezası Ekim 2026'da sona erecek Rumen tenisçinin karara itiraz hakkı bulunuyor.
DİĞER HABERLER
-
Tayland'da düzenlenecek 2025 Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda Türkiye Milli Takımı kadrosunda yer alacak oyuncular duyuruldu. -
A Milli Erkek Voleybol Takımı, 2026 CEV Erkekler Avrupa Voleybol Şampiyonası Elemeleri A Grubu üçüncü maçında deplasmanda Macaristan'ı 3-0 mağlup etti. -
A Milli Erkek Voleybol Takımı, 2026 CEV Erkekler Avrupa Voleybol Şampiyonası Elemeleri dördüncü maçında Danimarka ile karşılaşacak. Malatya'nın ev sahipliği yapacağı karşılaşmada galibiyet hedefleyen Filenin Efeleri zafer peşinde. Peki, Türkiye - Danimarka maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? -
Voleybol U21 Kadınlar Dünya Şampiyonası'nda genç millilerimiz, Japonya ile karşılaşacak. İki takım da sahadan galibiyetle ayrılarak kupayı kaldırma hedefine bir adım daha yaklamak istiyor. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri futbolseverler tarafından merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki; Türkiye U21 - Japonya U21 maçı ne zaman? Saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?