Nadal’ın ardından Carlos Alcaraz da Monte-Carlo Masters’ta yer alamayacak
Carlos Alcaraz, sakatlığı nedeniyle Monaco'da düzenlenecek olan Monte Carlo Masters Turnuvası'na katılamayacağını duyurdu.
- Diğer Sporlar Haberleri
- Yayın Tarihi: 04.04.2023 17:57
İspanyol tenisçi Carlos Alcaraz, sakatlığı sebebiyle Monte Carlo Masters Turnuvası'nda mücadele edemeyeceğini açıkladı. Tek erkeklerde 11 şampiyonlukla Monte Carlo Masters tarihinin en başarılı tenisçisi konumundaki İspanyol Rafael Nadal'ın ardından son dönemin en yetenekli isimlerinden Alcaraz da sakatlığı nedeniyle turnuvaya katılamayacağını duyurdu.
ALCARAZ: "MONTE CARLO'DA KORTA ÇIKMAMA KARARI ALDIM"
Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sağlık durumuyla ilgili de bilgi aktaran dünyanın en iyi 2 numarası Alcaraz, "İki aydır kortlarda verdiğim mücadelenin ardından evime geldiğim için mutluyum ama son çıktığım Miami Açık yarı final maçını ağrı içinde tamamladım. Bugün Murcia kentinde doktorumla yaptığım değerlendirmenin ardından Monte Carlo'da korta çıkmama kararı aldım" ifadelerine yer verdi.
2022 ABD Açık'ta kariyerinde ilk grand slam şampiyonluğu yaşayan ve dünya klasmanında 1 numaraya çıkmayı başaran en genç erkek tenisçi unvanının da sahibi olan İspanyol raket, yaşadığı sakatlığın ardından kortlardan uzak kalmak zorunda kalmıştı. Bu sezon katıldığı Arjantin Açık ile Indian Wells'te kupaya kaldıran19 yaşındaki tenisçi, geçen sene şampiyonluğa uzandığı Miami Açık yarı finalinde İtalyan Jannik Sinner'e 2-1 kaybederek elenmişti.
DİĞER HABERLER
-
Bu yıl 8. kez düzenlenen Etnospor Kültür Festivali, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yapılan açılışla başladı. Açılış konuşmasını yapan Dünya Etnospor Birliği Başkanı Necmeddin Bilal Erdoğan, "Bugün kültürlerin, geleneklerin, hafızaların ve ortak değerlerin buluşmasına şahitlik ettiğimiz bir festivalde daha beraberiz. Bu yıl festivalimizi çok anlamlı bir motto ile gerçekleştiriyoruz, 'Dünya burada'. Gerçekten de bugün burada dünya var. Japonya’dan, Kazakistan, Azerbaycan, Litvanya’ya, Rusya’dan, Kırgızistan’a kadar dünyanın farklı coğrafyalarından gelen sporcu, sanatçı ve kültür temsilcilerini ağırlıyoruz. Farklı dilleri konuşsak da farklı coğrafyalarda yaşıyor olsak da bizi birbirimize bağlayan ortak bir hafıza ve ortak değerler etrafında bir araya geldik. Festival boyunca geleneksel spor ve oyunları geleneksel tatları gelenek sanatları bir arada yaşama ve deneyim fırsatı bulacağız." dedi. -
İstanbul'da gerçekleşen 8. Etnospor Kültür Festivali'nde ilk gün etkinlikleri sona erdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
8. Etnospor Kültür Festivali'nin açılış gününde Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak açıklamalarda bulundu. Bakan Bak, "Türkiye bir spor ülkesi olma yolunda hızla ilerliyor" ifadelerini kullandı. İşte o sözler... | Son dakika spor haberleri -
Dünya Etnospor Birliği tarafından düzenlenen 8. Etnospor Kültür Festivali’nin açılışı gerçekleşti. Dünya Etnospor Birliği Başkanı Bilal Erdoğan da festivalin açılışında açıklamalarda bulundu. Bilal Erdoğan yaptığı açıklamada, "Etnospor Kültür Festivali bir aile birlikteliğidir. Festivalimiz boyunca geleneksel sporları ve oyunları geleneksel tatları, geleneksel sanatları bir arada yaşama ve deneyimleme fırsatı bulacağız. Festivalimizin en büyük misafirleri yine çocuklarımız olacak, çünkü çocukların oyunla kurduğu bağın kültürle kurdukları ilk bağ olduğuna inanıyoruz." dedi.