TVF Adıyaman bölgesi ulusal hakemlerinden Mustafa Boy, depremde vefat etti
Ülkemizi derinden etkileyen depremin ardından birçok sporcu da hayatını kaybetti. Son olarak bu isimlere TVF Adıyaman bölgesi ulusal hakemlerinden Mustafa Boy da eklendi. Boy depremde enkaz altında vefat etti.
- Diğer Sporlar Haberleri
- Yayın Tarihi: 13.02.2023 - 15:52
Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), "Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremlerde, Adıyaman bölgesi ulusal hakemlerinden Mustafa Boy'un vefat ettiğini bildirdi.
TVF'den yapılan açıklamada, Mustafa Boy'un ağabeyi, kardeşi ve yengesiyle birlikte deprem felaketinde hayatını kaybettikleri duyuruldu.
Ayrıca açıklamada, voleybol antrenörü Feyzullah Köylü ve eşinin Adıyaman'da, Adıyaman bölgesi il hakemi Gülşah Boy'un da depremde hayatını kaybettiği açıklandı.
Açıklamada, "Hayatını kaybeden tüm yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet; aileleri ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz. Camiamızın başı sağ olsun." ifadeleri kullanıldı.
DİĞER HABERLER
-
Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Avustralya'da gerçekleşen WTA 500 düzeyindeki Uluslararası Brisbane Tenis Turnuvası elemelerinin final turunda 6 numaralı seribaşı Elena Gabriela Ruse'ye 2-1 mağlup oldu. -
Milli Güreşçi Rıza Kayaalp, "Belki 13'üncü Avrupa şampiyonluğum olacaktı. Zaten ondan sonra bırakacaktım. Böyle bir süreç atlattım ama o süreçte de ben çalışmamı bırakmadım hiçbir zaman. Kendimi aklayacağımla ilgili her zaman umut vardı. Çünkü her şey belliydi" dedi. -
Sırp tenisçi Novak Djokovic, kurucularından olduğu Profesyonel Tenis Oyuncuları Birliği'nden (PTPA) ayrıldığını duyurdu. -
İsrail'in Filistin'de yaptığı soykırım nedeniyle 1 Ocak 2026 günü Galata Köprüsü'nde yaşanan insanlık dramına karşın bir yürüyüş gerçekleştirildi. Gazze'ye destek yapılan yürüyüşte on binler toplanarak yeni yılın ilk gününde Filistin halkını unutmadı.