Voleybolda AXA Sigorta Kadınlar Kupa Voley'de Fenerbahçe Opet VakıfBank'ın rakibi oldu
Voleybolda AXA Sigorta Kadınlar Kupa Voley'de Fenerbahçe Opet, yarı finalde Eczacıbaşı Dynavit'i 3-0 mağlup etti ve adını finale yazdırarak VakıfBank'ın rakibi oldu. Kupa Voley'de şampiyon, Fenerbahçe Opet ile VakıfBank arasında 17 Nisan Pazar günü oynanacak final maçının ardından belli olacak.
- Diğer Sporlar Haberleri
- Yayın Tarihi: 15.04.2022 - 19:32
Voleybolda AXA Sigorta Kadınlar Kupa Voley yarı final maçında Eczacıbaşı Dynavit'i 3-0 mağlup eden Fenerbahçe Opet, finalde VakıfBank'ın rakibi oldu.
Kupa Voley'de şampiyon, Fenerbahçe Opet ile VakıfBank arasında 17 Nisan Pazar günü oynanacak final maçının ardından belli olacak.
TVF Başkent Voleybol Salonu'nda oynanacak final karşılaşması, saat 15.00'te başlayacak.
Salon: TVF Başkent
Hakemler: Yavuz Akdemir, Meryem Tekol Pelenk
Eczacıbaşı Dynavit: Heyrman, Ognjenovic, Saliha Şahin, Beyza Arıcı, Boskovic, Hande Baladın (Şebnem Simge Aköz, Merve Atlıer, Fatma Şekerci, McKenzie, Elif Şahin)
Fenerbahçe Opet: Meliha İsmailoğlu, Eda Erdem Dündar, Naz Aydemir Akyol, Fedorovtseva, Popovic, Vargas (Gizem Örge, Lazareva, Cansu Çetin, De Souza)
Setler: 19-25, 15-25, 21-25
Süre: 81 dakika (24, 30, 27)
DİĞER HABERLER
-
Türkiye Bisiklet Federasyonunun özel organizasyonlar talimatı doğrultusunda, yerel yönetimler ve özel sektör iş birlikleriyle hayata geçirilen gran fondo yarışları, 2026 sezonunda da amatör bisiklet sporunun ülke genelinde gelişimine katkı sunmayı sürdürecek. İşte detaylar... -
Kosova'da gerçekleşen Avrupa Ümitler Tekvando Şampiyonası'nda milli sporcular 2 gümüş, 2 bronz madalya kazandı. -
Türkiye rekortmeni milli atletler Derya Kunur ve Elif Akçiçek, 14 Aralık'ta Portekiz'de düzenlenecek Avrupa Kros Şampiyonası'nda da rekor kırmak için hazırlıklarını sürdürüyor. İşte detaylar... -
Ardventure Hentbol Erkekler Süper Lig'ine 17. hafta maçlarıyla devam edilecek. İşte detaylar...