Stefanos Tsitsipas Miami Açık'a veda etti!
Miami Açık Tenis Turnuvası'nda seribaşı isimlerinden Stefanos Tsitsipas, dördüncü turda Carlos Alcaraz'la karşılaştı. Yunan raket, İspanyol meslektaşına 2-0 yenildi ve turnuvaya veda etti.
- Diğer Sporlar Haberleri
- Yayın Tarihi: 30.03.2022 - 13:32
Miami Açık Tenis Turnuvası'nın seribaşı isimlerinden Yunan Stefanos Tsitsipas, organizasyona dördüncü turda veda etti.
ABD'nin Florida kentinde düzenlenen sert kort turnuvasının tek erkekler dördüncü turunda, 3 numaralı seribaşı Tsitsipas ile dünya 16 numarası İspanyol Carlos Alcaraz karşılaştı.
1 saat 50 dakika süren mücadelenin ardından 18 yaşındaki Alcaraz, rakibini 7-5 ve 6-3'lük setlerle 2-0 yenerek adını çeyrek finale yazdırdı.
NAOMI OSAKA YARI FİNALE ÇIKTI
Tek kadınlarda ise kariyerinde dört grand slam şampiyonluğu bulunan Japon Naomi Osaka, bu yıl Avustralya Açık'ta finalde kaybeden ABD'li Danielle Collins'i 6-1 ve 6-2'lik setlerle 2-0 yenerek yarı finale yükseldi.
Collins'in boynundan yaşadığı sakatlık, maç sırasında performansını olumsuz yönde etkiledi.
Yaşadığı depresyon nedeniyle son yıllarda fazla turnuvaya katılmayan ve dünya sıralamasında zirveden 77'nciliğe kadar gerileyen Osaka, Maimi Açık yarı finalinde İsviçreli Belinda Bencic ile karşılaşacak.
DİĞER HABERLER
-
Türkiye, Polonya’daki Avrupa Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası’nda 2 gümüş, 1 bronz madalya ile 15’inci oldu. Emre Sakçı, 50 ve 100 metre kurbağalamada gümüş kazanırken, Berke Saka ise 200 metre karışıkta bronz madalya kazandı. İşte detaylar... -
Sezon başında Beşiktaş’tan kiralanan Ernest Muçi, Trabzonspor’da son 3 maçta 5 gol atarak takımının zirve yarışında 9 puan kazanmasına katkı sağladı. 12 maçta 5 golle Süper Lig kariyerinin en golcü dönemini yaşayan Arnavut oyuncu, hafta sonu Beşiktaş maçında da gol umudu olacak. İşte detaylar... -
İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarında sığındıkları okulun hedef alınması sonucu bir gözünü kaybeden 17 yaşındaki Filistinli boksör Semih Bedr Suud, tüm zorluklara rağmen hayallerinin peşinden gitmek istiyor. -
Genç milli tekvandocularımız; Dünya Ümitler Tekvando Şampiyonası’nda kadın takımlarda şampiyon, erkeklerde ise ikinci oldu. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri