Buse Naz Çakıroğlu 2024'e kadar Fenerbahçe'de!
Milli boksör Buse Naz Çakıroğlu, Fenerbahçe ile olan sözleşmesini 2024 yılına kadar uzattı. Sarı-lacivertli kulüp bu gelişmeyi, “İlkleri, ‘İlklerin Kulübü Fenerbahçemiz’ ile başaran boksörümüz Buse Naz Çakıroğlu, 2024’e kadar bizimle” başlığıyla duyurdu.
- Diğer Sporlar Haberleri
- Yayın Tarihi: 15.03.2022 - 17:18
- Güncelleme Tarihi: 15.03.2022 - 17:24
Fenerbahçe Spor Kulübü'nün milli boksörü Buse Naz Çakıroğlu, sarı-lacivertliler ile sözleşme tazeledi.
Fenerbahçe yaptığı paylaşımla Buse Naz ile mukavele yenilenmesini, "İlkleri, 'İlklerin Kulübü Fenerbahçemiz' ile başaran boksörümüz Buse Naz Çakıroğlu, 2024'e kadar bizimle" başlığıyla duyurdu.
Sarı-lacivertlilerden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Kulübümüz, elde ettiği tarihi başarılarla hem camiamızı hem de ülkemizi gururlandıran Olimpik boksörümüz Buse Naz Çakıroğlu ile 2024 yılına kadar sözleşme uzattı.
Fenerbahçe'mizin, Türkiye'nin en büyük spor kulübü kimliği ile rekor sayıda sporcu gönderdiği 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda, kadın boksunda ülkemize ilk olimpiyat kotasını ve ilk olimpiyat madalyasını (Gümüş) kazandıran Buse Naz Çakıroğlu, kariyerinde Avrupa şampiyonluğu ve dünya ikinciliği başta olmak üzere çok sayıda başarıya imza attı."
DİĞER HABERLER
-
Filenin Sultanları, 2025 FIVB Kadınlar Dünya Voleybol Şampiyonası'ndaki ikinci maçında Bulgaristan'ı 3-0 yenerek 2'de 2 yaptı. -
FIVB Kadınlar Dünya Voleybol Şampiyonası'nda heyecan hız kesmeden devam ediyor. Turnuvadaki ikinci maçında A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Bulgaristan ile karşılaşıyor. Bu maçı haberimizden canlı olarak izleyebilirsiniz... -
A Milli Kadın Voleybol Takımı'mız, FIVB Dünya Şampiyonası 3. maçında Kanada ile karşı karşıya geldi. Filenin Sultanları rakibini 3-0'lık skorla set vermeden mağlup etti. İşte detaylar... -
Milli golfçü Deniz Sapmaz, Liechtenstein Open 2025’te şampiyon oldu.