Avustralya Açık'ta milli tenisçiler İlkel ve Çelikbilek elendi
Sezonun ilk grand slam turnuvası Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nda korta çıkan milli tenisçiler Cem İlkel ve Altuğ Çelikbilek rakiplerine yenilerek elendi.
- Diğer Sporlar Haberleri
- Yayın Tarihi: 11.01.2022 10:18
Avustralya Açık elemelerinin ikinci gününde milli tenisçiler İlkel ve Çelikbilek sabah seansında Türkiye saatiyle 02.00'de korta çıktı.
Elemenin ilk turunda 166. sırada yer alan Fransız Enzo Couacaud ile karşılaşan klasmanın 154. basamağındaki Cem İlkel, rakibine 3-6, 7-6 ve 6-4 kaybettiği setlerle 2-1 yenilerek elendi.
Klasmanın 164. sırasında yer alan milli tenisçi Altuğ Çelikbilek de elemelerin ilk turunda karşılaştığı klasmanın 141. basamağında bulunan Amerikalı Ernesto Escobedo'ya karşı iki seti de 6-4 kaybederek 2-0 yenildi.
DİĞER HABERLER
-
Milli sporcumuz Ahmet Yağan, ABD'de düzenlenen U23 Dünya Güreş Şampiyonası'nda gümüş madalya kazandı. -
WTA 250 Osaka ilk turunda Maya Joint ile karşılaşan Zeynep Sönmez, 3-6, 6-4, 6-3'lük setlerle rakibini yenerek 2. tura yükseldi. -
Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Çin'de düzenlenen Wuhan Açık'ın ilk turunda Kazak rakibi Yulia Putintseva'ya 2-1 mağlup olarak turnuvaya veda etti. -
Bağırsakların mutlu mu?