Son dakika spor haberi: Vakıfbank finalde Carraro Imoco'ya mağlup oldu!
VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, CEV Şampiyonlar Ligi Süper Finali'nde İtalyan ekibi Carraro Imoco ile karşı karşıya geldi. Temsilcimiz mücadeleden 3-2 mağlup ayrıldı ve turnuvayı ikinci tamamladı. İşte detaylar... | Son dakika spor haberleri
- Diğer Sporlar Haberleri
- Yayın Tarihi: 01.05.2021 - 20:53
- Güncelleme Tarihi: 01.05.2021 - 22:45
VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, CEV Şampiyonlar Ligi Süper Finali'nde İtalyan ekibi Carraro Imoco'yu 3-2 mağlup oldu.
İtalya'nın Verona kentindeki AGSM Forum'da oynanan Süper Final'de VakıfBank, Carraro Imoco ile karşı karşıya geldi.
Mücadeleyi 22-25, 25-22, 23-25, 25-23 ve 15-12'lik setlerle 3-2 kazanan İtalyan ekibi, turnuvada ilk kez şampiyonluğa ulaştı.
CEV Şampiyonlar Ligi'nde 2011, 2013, 2017 ve 2018 yıllarının ardından 5. kez kupaya uzanmak isteyen VakıfBank, hedefini gerçekleştirmedi.
BAKAN KASAPOĞLU'DAN TEBRİK
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi Finali'nde mücadele eden VakıfBank Kadın Voleybol Takımı için tebrik mesajı yayımladı.
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İtalya'da oynanan CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi Finali'nde mücadele eden VakıfBank Kadın Voleybol Takımını yayımladığı mesaj ile tebrik etti.
Bakan Kasapoğlu, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi;
"İtalya'nın Verona kentinde oynanan CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi Finali'nde İtalya'nın Carraro Imoco takımına yenilerek ikinci olan VakıfBank Kadın Voleybol Takımını kutluyorum. Bizlere final heyecanı yaşatan temsilcimize teşekkür ediyorum. Emeği geçen sporcu, teknik heyet ve yöneticileri tebrik ediyor, VakıfBank Kulübü'ne gelecekte katılacağı turnuvalarda başarılar diliyorum."
ÜSTÜNSALİH: TAKIMIMIZ ÜLKEMİZE BÜYÜK BİR GURUR YAŞATTI
VakıfBank Genel Müdürü ve VakıfBank Spor Kulübü Başkanı Abdi Serdar Üstünsalih, sarı siyahlı ekibin Avrupa ikinciliğiyle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
"Avrupa'nın en büyük kupasında ikinci olma başarısı gösterdik. Elbette VakıfBank'ın hedefi her zaman mücadele ettiği her kulvarda şampiyonluğa ulaşmaktır. Bu işin doğasında kazanmak kadar kaybetmek de var. Oyuncularımız ve teknik heyetimiz elinden gelen mücadeleyi gösterdi. Hepsiyle gurur duyuyorum. Şampiyonlar Ligi'nde son 2 sezonda oynadığı 19 maçta 16 galibiyet alan takımımız ve teknik heyetimizi de can-ı gönülden kutluyorum. Rakibimiz Imoco Volley Conegliano'yu da şampiyonluğundan dolayı tebrik ediyorum. 5. Şampiyonlar Ligi şampiyonluğumuzu ertelemiş olduk ancak takımımız Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği performans ile tüm Türkiye'ye büyük bir gurur yaşattı. Bu başarıda emeği geçen kızlarımızı, teknik heyetimizi ve idari kadromuzu tebrik ediyorum. Ayrıca bizi destekleyen taraftarımıza, sponsorlarımıza ve VakıfBank camiasına teşekkürlerimi sunuyorum."
DİĞER HABERLER
-
Milli tenisçimiz Zeynep Sönmez, 2. turda karşılaştığı Ajla Tomljanovic’e 2-0 mağlup olarak turnuvaya veda etti. -
Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS), İsrail'in 2025 Artistik Cimnastik Dünya Şampiyonası'na katılabilmek için yaptığı itirazı reddetti.Endonezya Hukuk, İnsan Hakları, Göç ve Islah Kurumları Koordinasyon Bakanı Yusril Ihza Mahendra, ABD merkezli sosyal medya platformu Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Filistin özgürlüğüne kavuşana kadar İsrail ile diplomatik ilişkiler kurulmayacağını" belirterek İsrailli sporculara vize verilmeyeceğini açıklamıştı. -
15 yaşındaki Yağmur Tosun, Fransa'da düzenlenen Bocce Petank Dünya Kupası’nda bronz madalya kazanarak Türkiye’ye gurur yaşattı. Genç sporcu, okulunda çiçeklerle karşılandı. İşte ayrıntılar... -
A Milli Kadın Voleybol Takım'ımızın kaptanı Eda Erdem, Türkiye-Gürcistan maçında tribünlerinde sergilenen koreografi sonrası sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.