MotoGP İspanya Grand Prix’sinde Marc Marquez 1'inci oldu
MotoGP 2019 Dünya Şampiyonası'nın 4’üncü ayağı olan İspanya’daki yarışın kazananı Repsol Honda takımının İspanyol pilotu Marc Marquez oldu.
- Diğer Sporlar Haberleri
- Yayın Tarihi: 06.05.2019 - 15:43
Dünyanın en büyük motor sporları organizasyonlarından olan MotoGP'nin 2019 Dünya Şampiyonası'nda 4'üncü yarış İspanya'da gerçekleşti. MotoGP Dünya Şampiyonası'nın İspanya Grand Prix'sinde Repsol Honda takımının İspanyol pilotu Marc Marquez 1'inci oldu. Motosiklet yarışlarının en önemli organizasyonu MotoGP'de, sezonun 4'üncü yarışı İspanya'nın Jerez kenti ile aynı adı taşıyan 4,4 kilometrelik pistte 25 tur üzerinden gerçekleştirildi. Sezonun ilk 3 yarışının ardından pilotlar klasmanında ilk 5'e girerek 45 puan alan Repsol Honda takımının İspanyol pilotu Marc Marquez, İspanya'da birinci olarak kariyerinin 46'ncı birinciliğini elde etti. Marc Marquez, İspanya'daki birinciliği ile puanını 70'e çıkararak genel sıralamada liderliğe yükseldi.
DİĞER HABERLER
-
Milli tenisçimiz Zeynep Sönmez, 2. turda karşılaştığı Ajla Tomljanovic’e 2-0 mağlup olarak turnuvaya veda etti. -
Dünya dalış rekortmeni milli sporcu Şahika Ercümen, Gazze'deki ateşkes anlaşması sonrası "Gazze nefes alsın, karanlıklar aydınlığa çıksın" sloganıyla dalış yaptı. Ercümen bu dalışlar beraber kendisine ait olan dünya rekorunu 107 metre ile yeniledi. -
15 yaşındaki Yağmur Tosun, Fransa'da düzenlenen Bocce Petank Dünya Kupası’nda bronz madalya kazanarak Türkiye’ye gurur yaşattı. Genç sporcu, okulunda çiçeklerle karşılandı. İşte ayrıntılar... -
Milli para halterci Abdullah Kayapınar, Mısır'daki Dünya Para Halter Şampiyonası'nda erkekler 49 kiloda altın madalya kazandı.