Bakan Kasapoğlu'ndan Eczacıbaşı VitrA'ya tebrik
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AXA Sigorta Kadınlar Kupa Voley'de şampiyon olan Eczacıbaşı VitrA'yı tebrik etti.
- Diğer Sporlar Haberleri
- Yayın Tarihi: 10.04.2019 12:07
Kadınlar AXA Sigorta Kupa Voley'de İzmir Vestel Venüs Atatürk Spor Kompleksi'nde oynanan final maçında Fenerbahçe Opet'i 3-1 mağlup eden Eczacıbaşı VitrA, kupanın sahibi oldu. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, şampiyonluğa ulaşan Eczacıbaşı VitrA için tebrik mesajı yayımladı.
Bakan Kasapoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Voleybolda AXA Sigorta Kadınlar Kupa Voley finalinde karşı karşıya gelen iki değerli kulübümüz Eczacıbaşı VitrA ve Fenerbahçe Opet, heyecan dolu bir maça imza attılar. Finalde gösterdikleri üstün performansla kupayı müzelerine götürmeyi başaran Eczaıbaşı VitrA'yı gönülden kutluyorum. Bu kıymetli başarıya imza atan oyuncuları, teknik ekibi ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum."
DİĞER HABERLER
-
Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI), 2027 yılı yol bisikleti yarış takvimini açıkladı. 62. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, 25 Nisan-2 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek. İşte detaylar... -
Somatik düzenleme nedir? -
Trabzonspor'un Avrupa şampiyonu milli boksörü Havvanur Kethüda, dünya şampiyonaları ve olimpiyatlarda da Türk bayrağını dalgalandırmayı hedefliyor. -
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Özbekistan'da gerçekleştirilen 46. FIDE Satranç Olimpiyatı'nda gümüş madalya kazanan Büyükusta (GM) ünvanlı Yağız Kaan Erdoğmuş için tebrik mesajı yayımladı.