Filenin Sultanları, Dünya Şampiyonası'na galibiyetle veda etti
Japonya’da devam eden FIVB Bayanlar Dünya Voleybol Şampiyonası’nda mücadele eden A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2. Turdaki dördüncü ve son maçında bugün Tayland’ı 3-1 mağlup etti.
- Diğer Sporlar Haberleri
- Yayın Tarihi: 10.04.2019 12:08
Milliler, Tayland karşısında mücadeleye Hande, Eda, Zehra, Cansu, Meliha, Meryem altılısı ve libero Simge ile başladı. Filenin Sultanları, Japonya'nın Osaka kentindeki Municipal Central Gymnasium'da oynanan mücadelede rakibini 22-25, 25-20, 25-22 ve 25-20'lik setlerle 3-1 mağlup etti.
Bu sonucun ardından Milliler, FIVB Bayanlar Dünya Voleybol Şampiyonası 2. Turu'ndaki ikinci galibiyetine imza attı. Filenin Sultanları, FIVB Bayanlar Dünya Voleybol Şampiyonası'nda grubunu ise; 15 puanla 5. sırada tamamladı ve turnuvaya veda etti.
Salon: Municipal Central Gymnasium
Hakemler: Denny Lassi (Dominik Cum.), Anderson Caçador (Brezilya)
Türkiye: Hande xx, Meliha xx, Eda xx, Zehra xx, Cansu xx, Meryem xx, Simge xx (L) (Şeyma, Ebrar, Çağla, Aylin)
Tayland: Sittirak xx, Apinyapong xx, Kanthong xx, Nuekjang xx, Thinkaow xx, Guedpard xx, Pannoy xx (L), Pairoj xx (L) (Kamlangmak, Tomkom,Chatchu-On Moksri)
Setler: 22-25, 25-20, 25-22, 25-20
Süre: 1 saat 51 dakika (27,27,30,27)
DİĞER HABERLER
-
Türkiye Güreş Federasyonu (TGF) tarafından bu yıl 2.'si düzenlenen ‘Türkiye Minikler Güreş Şampiyonası’na katılım sağlayan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Türk sporu güzel işler yapacak, inşallah Türk güreşi tekrar şahlanacak" dedi. -
Türkiye, İtalya'da düzenlenen Avrupa Gençler Okçuluk Şampiyonası'nda 5'i altın olmak üzere toplam 18 madalya kazandı. -
Sırt hareketleri💪 -
2026 Fransa Bisiklet Turu'nu kazanan UAE Emirates-XRG takımının Sloven yıldızı Tadej Pogacar, üst üste üçüncü, kariyerinin ise beşinci Tour de France şampiyonluğuna ulaştı.