Çağla Büyükakçay Fransa Açık'a veda etti
Çağla Büyükakçay, sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ta (Roland Garros) tek kadınlar ikinci turunda ABD'li rakibi Shelby Rogers'a 7-6 ve 6-4'lük setlerle 2-0 yenilerek turnuvaya veda etti.
- Diğer Sporlar Haberleri
- Yayın Tarihi: 10.04.2019 12:07
Milli tenisçi Çağla Büyükakçay, tek kadınlarda dünya 49 numarası ABD'li Shelby Rogers ile karşılaştı.
Fransa Açık'ta ana tabloda teklerde mücadele eden tek Türk tenisçi olan Çağla Büyükakçay, bir saat 57 dakika süren maçta setleri 7-6 ve 6-4 kaybetti.
Dünya klasmanının 155'inci sırasında yer alan 27 yaşındaki Çağla, turnuvanın ilk turunda 22 numaralı seribaşı Hırvat Mirjina Lucic-Baroni'yi 2-0 ile geçmeyi başarmıştı.
DİĞER HABERLER
-
Bölgesel yağ yakımı mümkün mü? -
Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Çin'de düzenlenen Wuhan Açık'ın ilk turunda Kazak rakibi Yulia Putintseva'ya 2-1 mağlup olarak turnuvaya veda etti. -
Avrupa Gençler ve 23 Yaş Altı Halter Şampiyonası'na katılan Tuana Süren, genç kadınlar +86 kilo kategorisinde 3 altın madalya kazandı. -
Milli sporcu Safiye Temizdemir, Yunanistan'da devam eden Avrupa Plak Atışları Şampiyonası'nda altın madalya kazandı.