Samet Aybaba:"Alacaksak en iyisi olsun"
Antalya kampı öncesi konuşan Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, ligin ikinci yarısında hem oyun hemde skor olarak taraftarın yüzünü güldürmek istediklerini söyledi. Ara transferle ilgili düşüncelerini belirten Aybaba, "Alacaksak en iyisi olsun yoksa elimizdeki kadroyla devam edelim" dedi.
- Bursaspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 02.01.2019 00:00
- Güncelleme Tarihi: 02.01.2019 17:40
İkinci yarı hazırlıkları için Antalya Belek'te konaklayan yeşil-beyazlı takımın Teknik Direktörü Samet Aybaba, Bursaspor camiasının yeni yılını kutlayıp, 2019'un Bursaspor'un yılı olmasını diledi. Ligin ikinci yarsı için bugünden itibaren çalışmalara başlayacaklarını dile getiren Aybaba, "İlk devrenin nasıl geçtiğini anlamadık. Oyun olarak istediğimiz seviye ulaştık ama puansal anlamda mutlu değiliz. Ligin ikinci yarısında hem oyun hem de puan anlamında taraftarlarımızın yüzünü güldürmek istiyoruz" dedi.
Transferle ilgili aynı yerde durduğunu da anlatan Samet Aybaba, "Devre bitince başkanımızla oturup konuştuk. Ya en iyisi olsun ya da olmasın. Transferle ilgili yaptığımız çalışmaları yönetime sunduk. Olursa bunlardan olsun. Olmuyorsa da elimizdeki kadroyla devam edelim. Tabii, transfer tahtamızın da açılmış olması gerekiyor. Daha zamanımız var. Biz elimizdeki oyuncularla çalışmaya başlayalım, gerisi gelir" ifadelerini kullandı.
"SKORA DİREKT ETKİ EDECEK İSME İHTİYACIMIZ VAR"
Konyaspor'da mutlu olmayan ve gelmek için haber gönderen Fofana'yla ilgili konuşan deneyimli teknik adam, "İyi ama yardımcı oyuncu. Bizim direkt skora etki edecek isme ihtiyacımız var. İsimleri konuşulduğu için söylüyorum. Okaka ve Diouf tarzı. Böyle futbolcular takıma faydalı olur. Söylediğim gibi, alacaksak en iyisini alalım yoksa gerek yok. Hayat devam ediyor. Altyapımızdan yetiştirdiğimiz oyuncular var" dedi.
Öte yandan Kamp için Antalya Belek'te konaklayan yeşil-beyazlı ekip, saat 18:00'de otelde toplanıp saat 20.00'de ilk antrenmanını gerçekleştirecek.
DİĞER HABERLER
-
TFF 2. Lig ekiplerinden Bursaspor'da divan kurulu gerçekleştirildi. Yeşil-beyazlıların başkanı Ömer Furkan Banaz, kulübün borcunun 1 milyar 3 milyon 274 bin 137 TL olduğunu söyledi. -
Fenerbahçe'nin deneyimli stoperi Serdar Aziz, altyapısında yetiştiği Bursaspor’un ‘Yadigar Forma Kampanyası’na 50 bin TL’lik destekte bulundu. -
TFF 2.Lig'e gerileyen Bursa'da ayrılıklar devam ediyor. Genç oyuncularını bonservis bedeli almadan gitmelerini engelleyemeyen Bursaspor'da üzücü bir ayrılık daha gerçekleşti. Genç futbolcu Vefa Temel sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti. Bursaspor Başkanı konuyla ilgili açıklama yaptı. İşte detaylar... -
TFF 2. Lig'de yer alan Bursaspor bu hafta Batman Petrolspor ile karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlılar mücadele öncesi hazırlıklarını tamamladı.