Beşiktaş taraftarından Sergen Yalçın'a protesto hazırlığı!
Trendyol Süper Lig'e erken havlu atan, Ziraat Türkiye Kupası'na ise ÜMOSAN Konyaspor'a yenilerek yarı finalde elenen Beşiktaş’ta gözler teknik direktör Sergen Yalçın'a çevrildi. Siyah-beyazlı kulübün taraftarları, Trabzonspor maçında tecrübeli çalıştırıcıyı protesto etmeye hazırlanıyor. İşte detaylar...
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 08.05.2026 14:18
Beşiktaş, bu sezon önce Süper Lig'e erkenden havlu attı, sonrasında ise Türkiye Kupası yarı finalinde sahasında Konyaspor'a elenmekten kurtulamadı. Kupadan elenen ve sezonu eli boş kapatan siyah-beyazlılarda eleştiri okları teknik direktör Sergen Yalçın'a yöneldi. Konya maçı sonrası taraftarın istifa çağrısında bulunduğu Sergen hoca, göreve devam edip etmeyeceği konusunda ise net konuştu. Sergen Yalçın, karşılaşmanın ardından "Taraftar istemezse bırakırım!" açıklamasını yapmıştı.
Sonrasında başkan Serdal Adalı, taraftar ve Yalçın arasındaki gerginliği yumuşattı ve "Hepimiz gerginiz. Trabzonspor maçından sonra oturur konuşuruz" diye konuştu.
Siyah-beyazlı taraftarların ise cumartesi günü Tüpraş Stadı'nda oynanacak Trabzonspor maçında Sergen hocayı protesto edeceği öğrenildi. Taraftarların istifaya davet edeceği Sergen Yalçın'ın, protestoların olması durumunda vereceği tepki merak ediliyor.
ESKİ SÖZLERİ GÜNDEM OLDU
Teknik direktör Sergen Yalçın'ın spor yorumculuğu yaptığı dönemdeki sözleri yeniden gündem oldu. 53 yaşındaki teknik adamın, "Milyonlarca euro'ya kurulan bu kadrolar, Konyaspor'u yenmek için mi yapılıyor?" sorusuna, "O da doğru" cevabı ve "Bu kadar yatırım yapıp ligde üçüncü bile olamıyorsan zaten başarısızsın" şeklindeki sözleri, sosyal medyada birçok kullanıcı tarafından paylaşıldı.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş'ın kadrosunda tutmak istediği Vaclav Cerny için Glasgow Rangers'ın devreye girdiği öne sürüldü. İskoç ekibinin, Çekyalı kanat oyuncusunun bonservisini almak için ciddi bir bütçe ayırdığı ve transferi yaz döneminde sonuçlandırmayı hedeflediği belirtildi. -
Beşiktaş'ta geçen sezon kadroya katılan Gökhan Sazdağı ile yollar ayrılıyor. Tecrübeli sağ bekin yeni adresinin ise eski takımı Kayserispor olacağı öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Gelecek sezon iddialı bir kadro kurarak şampiyonluk yarışında bulunmak isteyen Beşiktaş, transferde gözü kararttı. Oh'un önüne bir santrfor arayışında olan siyah-beyazlılar, Juventus ile sözleşmesi yakında sona erecek olan Dusan Vlahovic için düğmeye bastı. Kara Kartal'ın çiçeği burnunda teknik direktörü Vincenzo Italiano, eski öğrencisini takıma getirebilmek için büyük bir çaba sarf ediyor. İşte detaylar... -
Orta saha transferi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın, Napoli forması giyen Frank Anguissa için girişimlerini hızlandırdığı öne sürüldü. Siyah-beyazlı yönetimin, takımdan ayrılmak istediği belirtilen Kamerunlu yıldızı kadrosuna katabilmek adına tüm şartları zorlayacağı iddia edildi.