Gedson Fernandes'ten Beşiktaş cevabı! Transfer...
Spartak Moskova forması giyen Gedson Fernandes, Beşiktaş'a geri döneceği söylentileri hakkında açıklamalarda bulundu.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 14.03.2026 - 11:28
Sezon başında Beşiktaş'tan 20.7 milyon euro'luk bonservis bedeliyle Spartak Moskova'ya transfer olan Gedson Fernandes, Beşiktaş'a döneceği şeklinde çıkan haberler hakkında konuştu.
Bu iddiaların asılsız olduğunu belirten Portekizli oyuncu, Rus medyasından Match TV'ye konuştu. Gedson, "Bana bu tarz soruları yöneltmeyin. Ben Spartak'ın oyuncusuyum ve tamamen takıma odaklıyım. Bu haberler söylentilerden ibaret. Gazetelerden okuyorum. Ben bir Spartak oyuncusuyum ve tamamen yaklaşan maça ve yapılması gerekenlere odaklanmış durumdayım" ifadelerini kullandı.
PERFORMANSI
Bu sezon Spartak formasıyla 23 maçta süre alan Gedson, 5 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. Rus ekibiyle 2029'a kadar sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki oyuncunun piyasa değeri 18 milyon euro olarak gösteriliyor.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer gündemine gelen milli oyuncu hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Yıldız futbolcunun kulübü, sezon sonunda o ismin takımdan ayrılacağını doğruladı. İşte detaylar... -
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, sezon başında Nottingham Forest'tan kiralık olarak kadroya katılan Jota Silva hakkında kararını verdi. Tecrübeli teknik adamın yönetimle yaptığı görüşmede kullandığı ifadeler öğrenildi. -
Sakatlığını geride bırakarak Fenerbahçe derbisine hazırlanan El Bilal Toure, sezon sonunda Beşiktaş’ta kalmayı istiyor. 15 gollük satın alma opsiyonuna ulaşması zorlaşan Malili oyuncunun geleceği konusunda son kararı teknik direktör Sergen Yalçın’ın vereceği öğrenildi. -
Beşiktaş, uzun süredir gündeminde yer alan Sassuolo’nun Fransız yıldızı Armand Lauriente için yeniden çalışma başlattı. Siyah-beyazlı ekip kanat oyuncusunu sezon sonunda kadrosuna katmak istiyor. İşte detaylar... (BJK Spor haberi)