Ersin Destanoğlu: Daha iyi bir Beşiktaş izletmek istiyoruz
Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında Çaykur Rizespor'u 1-0 mağlup eden Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu, mücadele sonrası açıklamalarda bulundu.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 20.12.2025 - 22:27
Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında sahasında Çaykur Rizespor'u 1-0'la geçerek sezonun ilk yarısını galibiyetle kapatan Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu karşılaşmayı değerlendirdi.
Yayıncı kuruluşa konuşan 24 yaşındaki kalecinin açıklamaları şu şekilde:
"DAHA İYİ BİR BEŞİKTAŞ İZLETMEK İSTİYORUZ"
"Kazandığımız için mutluyuz. 6 maçtır kaybetmiyoruz ama öne geçtiğimiz maçlarda skoru tutamadık. Kazanma alışkanlığını yakalamamız lazım. Bu da o maçlardan biri olur ve devamı gelir inşallah. Fenerbahçe maçı sonrası araya gireceğiz. Daha iyi bir Beşiktaş izletmek istiyoruz. Bugün iyi mücadele ettik. Demir Ege, Kartal, Orkun üçlüsü inanılmaz destek oldular defansa. Geriden pasla çıkmaya çalıştık. İlerideki oyuncular kısa olduğu için pasla çıkmaya çalıştık. Herkes elinden geleni yaptı. Skordan mutluyuz. Daha iyi bir Beşiktaş izleteceğiz.
"AZ VE ÖZ TOPLAR GELMESİNE ALIŞKINIM"
Geçen haftaki skor, tuttuğum topları birazcık arka planda bıraktık. Biz Beşiktaş'ız. Çok pozisyon vermiyoruz, verirsek de tehlikeli oluyor. Şampiyonluk senesinden alışkınım, az ve öz toplar gelmesine. 90 dakika saha içinde kalmaya çalıştım. Son dakikalarda kurtardığım topla galibiyete katkı sağladıysam ne mutlu bana. Devrim harika girdi oyuna. Rıdvan, Demir Ege, Kartal devamlı kadroda oynayan oyuncular. Genç kategoriden çıktık. Bizler altyapıdan çıkan ve hayallerimize kavuştuğumuz için buradayız."
DİĞER HABERLER
-
Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 3. maçında Kocaelispor evinde Beşiktaş'ı konuk ediyor. Karşılaşmanın 18. dakikasında Kocaelispor VAR incelemesinin ardından penaltı kazandı. İşte o pozisyon... -
Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 3. maçında Beşiktaş deplasmanda Kocaelispor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından siyah-beyazlı ekipte teknik direktör Sergen Yalçın açıklamalarda bulundu. Yalçın Agbadou transferiyle ilgili de konuştu. İşte o sözler... -
Beşiktaş, Belçika ekibi Genk'ten kadrosuna kattığı Güney Koreli Hyeon-Gyu Oh'u resmen açıkladı. İşte bonservis bedeli... (BJK spor haberi) -
Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 3. hafta maçında Kocaelispor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekipte 57. dakikada Serdar Dursun'un şutu direğe takıldı. İşte o anlar...