TRANSFER HABERİ: Beşiktaş'ta Immobile gidiyor! Yerine 2 aday
Yeni sezonda kadroda düşünülmeyen İtalyan golcü Ciro Immobile ile yollarını ayırmaya hazırlanan Beşiktaş, santrfor planlamasını netleştirdi. Immobile'nin ayrılması durumunda yerine gelecek isimler de belli oldu. İşte detaylar... (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 30.06.2025 06:40
Beşiktaş'la 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Ciro İmmobile, bir yere gitmeyi düşünmediğini birçok kez dile getirse de ayrılık artık çok yakın. Bologna, tecrübeli futbolcuya yaptığı 2 milyon Euro'luk teklifi 2.5 milyon Euro'ya çıkardı ve taraflar 1+1 yıllık sözleşme karşılığında anlaşmaya vardı. Serie A ekibinin, siyah-beyazlı kulüple ilişkisini kesmesini beklediği 35 yaşındaki golcü, sözleşme feshi için 4 milyon Euro talep etti ancak Serdal Adalı yönetimi bunu geri çevirdi. Oyuncunun menajerine 2 milyon Euro önerildi. İmmobile cephesi ise isteğini minimum 3 milyon Euro olacak şekilde değiştirdi. Sabah'ın haberine göre, taraflar arasındaki görüşmeler hız kazanırken orta yolun bulunmasıyla birlikte ayrılığın kısa süre içerisinde gerçekleşeceği belirtildi.
FORVETE 2 TAKVİYE!
Beşiktaş, Ciro İmmobile'nin gidişi sonrası forvete iki takviye birden yapmayı düşünüyor. Bu noktada çok sayıda aday gündemde. Siyah-beyazlı kulübün scout şefi Eduard Graf'ın Almanya'daki döneminden tanıdığı Taiwo Awoniyi ve Kasper Dolberg listedeki isimlerden ikisi. Alınacak net santrforun arkasına da güçlü bir oyuncu arayan siyahbeyazlılar, Awoniyi için İngiliz kulübü Nottingham Forest ile temas kurdu ancak 20 milyon Euro bonservis bedeliyle karşılaştı. Beşiktaş'ın bu seçeneği kiralık olarak gündemine aldığı kaydedildi. Anderlecht ile de Dolberg için görüşen Beşiktaş, satın alma opsiyonlu kiralık seçeneğiyle ikinci santrfor transferini yapmayı amaçlıyor.
DİĞER HABERLER
-
Futbolda yeni sezonun başlaması ve Transfermarkt'ın piyasa değerlerini güncellemesinin ardından dünyanın en değerli kulüpleri sıralaması da değişti. Bu doğrultuda en değerli ilk 50 takım belli olurken, listede 2 Türk takımı yer aldı. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
Beşiktaş'ın Portekizli stoperi Tiago Djalo bu sezon gösterdiği performansla büyük beğeni topladı. 26 yaşındaki stoper özellikle teknik direktör Vincenzo Italiano'nun göreve gelmesiyle birlikte büyük değişim yaşadı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Beşiktaş Kulübü, Trabzonspor ile oynayacağı maç öncesi deplasman yasağının kaldırılması talebinde bulundu. Siyah beyazlı kulüp, resmi hesabından yayınladığı açıklamada, iki kulüp taraftarlarının da deplasmanda takımlarını destekleyebilmesi için çağrıda bulundu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde TSG Hoffenheim ile oynayacağı karşılaşmayı yönetecek hakem belli oldu. Almanya'da oynanacak mücadelede Belçikalı Lawrence Visser düdük çalacak.