Fernando Santos'tan Emrecan Terzi açıklaması: Gelişime çok açık bir oyuncu!
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında evinde Antalyaspor'u konuk edecek. Mücadele öncesi siyah beyazlıların teknik direktörü Fernando Santos açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 16.03.2024 20:11
- Güncelleme Tarihi: 16.03.2024 20:14
Beşiktaş, Süper Lig'in 30. haftasında sahasında Antalyaspor'u ağırlayacak. Maç öncesi siyah beyazlıların teknik direktörü Fernando Santos açıklamalarda bulundu.
İŞTE O SÖZLER:
Bugün takımımdan karakter göstermesini bekliyorum. Oyuncularımız, taraftarın bu maçı ne kadar önemsediğini biliyor. İyi bir performans göstereceğimiz bir maç olmasını umuyorum.
Yüzüm gülüyor çünkü, oyuncularıma güveniyorum. Bütün hafta boyunca iyi antrenman yaptık. Emrecan çok iyi çalışıyor ve çok iyi idman yapıyor. Kendini geliştiren ve gelişime çok açık bir oyuncu.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Newcastle United'lı Joe Willock hakkında İngiliz ekibinin teknik direktörü Matthias Jaissle açıklamalarda bulundu. Jaissle, 27 yaşındaki orta sahanın siyah-beyazlı kulübe transferine dair konuştu. İşte o sözler... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Beşiktaş-Kocaelispor karşılaşmasının 29. dakikasında Tayfur Bingöl'ün yaptığı müdahale sonucu Tiago Djalo yerde kaldı. Hakem penaltı noktasını gösterdi. -
Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş, Kocaelispor'u 2-1 mağlup ederek zirvede farkı 1'e indirdi. Siyah-beyazlıların galibiyeti sonrası puan durumu da güncellendi. -
Beşiktaş-Kocaelispor mücadelesinin 38. dakikasında sakatlanan Vaclav Cerny, yerini İlhan Fakılı'ya bıraktı.