Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay raporunu iletti! 3 mevkiye 3 transfer
Beşiktaş'taki kötü gidişatın ardından göreve getirilen teknik direktör Rıza Çalımbay, siyah-beyazlılarda çıktığı ilk 2 maçından galibiyetle ayrıldı. Deneyimli çalıştırıcı devre arası transfer dönemi için 3 mevkiye 3 takviye istedi. İşte detaylar... | Beşiktaş transfer haberleri (BJK spor haberi)
Sakatlıklarla boğuşan Beşiktaş'ta göreve geldikten sonra bir yandan günü kurtarmaya çalışan ve çıktığı iki maçı da kazanan teknik direktör Rıza Çalımbay, diğer yandan transfer için planlarını yapıyor. Eksiklere ve gideceklere göre çalışma yürüten tecrübeli hoca, yeni gelecek başkandan en az 3 takviye isteyecek. Stoper ve orta sahanın yanı sıra hem forvet hem kanat oynayabilen bir oyuncu listeye yazıldı.
BAILLY'NİN BİLETİ KESİLEBİLİR
Sabah'ın haberine göre; Yabancı kontenjanı dolu olan Beşiktaş'ta, yeni takviyeler için bazı oyuncuların takımdan ayrılması gerekecek. Bu doğrultuda Jean Onana'nın gözden çıkarıldığı belirtilirken Kamerunlu'nun kiralık ya da bonservisiyle gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Kontenjan açmak adına yol ayrımına gidilebilecek bir diğer isim, geldiği günden bu yana sakatlık problemi olan ve defalarca bu sorunla yüzleşen Eric Bailly. Fildişi Sahilli stoperin sözleşmesi sezon sonu bitiyor.