Spor yazarları Samsunspor - Beşiktaş maçını yorumladı!
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda karşılaştığı Samsunspor'u 2-1 mağlup etti. Fotomaç Gazetesi yazarları da Samsunspor - Beşiktaş karşılaşmasını dikkat çeken sözlerle değerlendirdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)
TURGAY DEMİR - YAĞMURLU BİR GÜNDE
Samsunspor son haftalarda iki iç saha maçını da kazanırken Beşiktaş da dört deplasmandan puansız dönmüştü. Rıza Çalımbay, sanırım dinmek bilmeyen yağmuru da görünce Aboubakar'ı riske etmek istemedi. İlk yarıda enerjisi yüksek bir Samsunspor'a karşı organize olmakta zorluk yaşayan ve geride bolca hata yapan bir Beşiktaş izledik.
Bu bölümde Mouandilmadji ve Emre Kılınç başta ev sahibi takım hücumcuları Beşiktaş kalesinde sık sık tehlike yarattılar. Manzara Samsun lehineyken Roiser'in şahsi gayretiyle kazanılan penaltıyı Cenk, iki hamle de gole çevirince Kartal beklemediği anda öne geçti. Golden sonra da oyunun gidişatı çok değişmedi, Beşiktaş etkisiz bölgede top çevirip istatistik kazanırken (!), Samsunsporlu oyuncular ayaklarına gelen her topla hücuma geçip Beşiktaş kalesinde baskı kurdular. Nitekim bu baskı sonuç verdi ve Mouandilmadji yarı rövaşata ile attığı harika golüyle skor eşitlendi.