Beşiktaş'ta Emrecan Uzunhan ameliyat oldu!
Geçtiğimiz günlerde trafik kazası geçiren ve olay sonrası darp edilen Beşiktaşlı futbolcu Emrecan Uzunhan, sakatlığının ardından ameliyat edildi. | Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 25.07.2023 18:17
Geçtiğimiz günlerde trafikte yaşadığı tartışma sonrası darp edilen Beşiktaşlı futbolcu Emrecan Uzunhan, yaşadığı sakatlık sonrası sonrası ameliyat oldu.
Emrecan Uzunhan ile ilgili siyah-beyazlılardan yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Emrecan Uzunhan'a Acıbadem Altunizade Hastanesinde, Prof. Dr. Barış Kocaoğlu ile Doç. Dr. Kerem Ülkü tarafından gerçekleşitirilen ameliyatla hamstring tendon onarımı uygulanmıştır. Ameliyat sonrası sağlık durumu iyi olan oyuncumuzun rehabilitasyon çalışmalarına en kısa sürede başlanması planlanmaktadır" ifadelerine yer verildi.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş'ta Serdal Adalı ve yönetimi, idari ve mali açıdan oy çokluğuyla ibra edildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, siyah beyazlıların Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Başkan Adalı, "Hakemler dosyası" soruşturmasının ardından MHK ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. İşte o sözler... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Beşiktaş, ara transfer döneminde orta saha takviyesi için Juventus forması giyen Teun Koopmeiners'i gündemine aldı. Siyah-beyazlıların 28 yaşındaki Hollandalı yıldız için 16 milyon euroluk bir hamle yapmayı planladığı öne sürüldü. -
Beşiktaş'ın borcu, 27 milyar 521 milyon 43 bin 733 lira olarak açıklandı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)