Beşiktaş kondisyon ve taktik çalıştı!
Beşiktaş, Süper Lig’in 32. haftasında sahasında Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. İşte detaylar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 27.04.2023 - 14:28
Nevzat Demir Tesisleri'nde sağanak yağmur altında basına kapalı yapılan idman, yaklaşık 1.5 saat sürdü. Teknik Direktör Şenol Güneş'in yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman; ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışmasıyla başladı. Pas çalışmasıyla devam eden antrenman, çift kale taktik maçıyla sona erdi.
Siyah-beyazlılar, Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, yarın saat 11.00'de yapacağı idmanla devam edecek.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika spor haberleri: Trendyol Süper Lig'de 8. haftanın en kritik maçında Galatasaray, RAMS Park'ta Beşiktaş'ı konuk edecek. İşte derbi mücadelesinde iki takımın da muhtemel 11'leri... -
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Galatasaray'a konuk olacak. Zorlu mücadele öncesi teknik direktör Sergen Yalçın, en büyük kozunu Rafa Silva olarak belirledi. İşte detaylar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Süper Lig’in 8. haftasında oynanacak Galatasaray – Beşiktaş derbisi öncesi taraftarların aklında tek bir soru var: Maç günü hava nasıl olacak? Meteoroloji raporlarına göre İstanbul’da hava parçalı bulutlu olacak ve yağış ihtimali oldukça düşük. Peki sıcaklıklar maç saatinde kaç dereceyi gösterecek? Taraftarlar için açık tribünlerde hafif rüzgara karşı önlem almak gerekiyor mu? Maç saatinde saha koşulları futbol oynamaya uygun görünüyor. -
Galatasaray ile Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında karşı karşıya gelecek. Dev mücadelenin VAR hakemi açıklandı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray ve Beşiktaş haberleri (GS BJK spor haberi)