Beşiktaş - Fatih Karagümrük maçı | CANLI (Beşiktaş - Fatih Karagümrük maçı canlı izle)
Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Beşiktaş evinde Fatih Karagümrük'ü konuk ediyor. Beşiktaş - Fatih Karagümrük maçının canlı anlatımına haberimizden ulaşabilirsiniz.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 21.08.2022 - 23:30
BEŞİKTAŞ - VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?
Beşiktaş - VavaCars Fatih Karagümrük maçı beIN SPORTS 1'de canlı yayınlanıyor.
BEŞİKTAŞ - VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI 11'LERİ
Beşiktaş: Ersin, Rosier, Necip, Saiss, Masuaku, Berkay, Gedson, Salih, Muleka, Weghorst, N'Koudou
Karagümrük: Viviano, Biraschi, Dresevic, Burak Bekaroğlu, Caner Erkin, Shukurov, Ozdoev, Ahmed Musa, Borini, Diagne, Levent Mercan
BEŞİKTAŞ - FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?
Beşiktaş - Fatih Karagümrük maçı 21 Ağustos Pazar günü saat 21:45'de beIN SPORTS 1'de canlı yayınlanıyor. Mücadele Vodafone Park Stadyumu'nda oynanıyor.
MAÇTAN NOTLAR:
Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük'ü konuk eden Beşiktaş'ta teknik direktör Valerien Ismael, Corendon Alanyaspor maçının kadrosuna göre iki zorunluk değişiklik yaptı.
Alanyaspor maçında görev verdiği Rachid Ghezzal ile kırmızı kart cezalısı Emrecan Uzunhan'ı oynatamayan Ismael, iki oyuncunun yokluğunda formayı Necip Uysal ile Jackson Muleka'ya verdi.
Necip Uysal'ı, Romain Saiss ile birlikte savunmada görevlendiren Ismael, Ghezzal'ın yerinde ise Muleka'yı oynattı.
ÖNDER KARAVELİ'YE FAIR-PLAY ÖDÜLÜ
Geçtiğimiz sezonun bir bölümünde siyah-beyazlı takımın teknik direktörlüğünü yapan, bu sezon da futbol gelişim direktörlüğü görevine getirilen Önder Karaveli'ye maç öncesinde fair play-ödülü verildi.
Karaveli'nin teknik direktörlük yaptığı dönemdeki örnek davranışları ve centilmenliği öne çıkaran centilmence söylemleri nedeniyle Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından düzenlenen 2021 Fair-Play Ödülleri'nde davranış dalında şeref diploması ödülüne layık görüldüğü belirtildi.
FATİH KARAGÜMRÜK TARAFTARI, SÜPER LİG'DE İLK KEZ DEPLASMANDA
Bir önceki sezon Spor Toto Süper Lig'e yükselen Fatih Karagümrük'ün taraftarları, 38 yıl sonra ilk kez Süper Lig'de bir deplasman maçını yerinde izledi.
Lige çıktıkları 2020-2021 sezonunda pandemi nedeniyle taraftarların statlara alınmasının yasak olması nedeniyle takımlarını deplasman maçlarında destekleyemeyen Karagümrüklüler, geçen sezon da deplasman yasağı gerekçesiyle dış sahada takımlarının yanında olamamıştı.
Ligin ilk haftasında Alanyaspor'u konuk eden kırmızı-siyahlı ekip, ikinci haftayı ise bay geçmişti. Karagümrük taraftarı, Beşiktaş maçında kendilerine ayrılan bölümün büyük kısmını doldurdu.
PIRLO, 21 YIL SONRA DOLMABAHÇE'DE
Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, 21 yıl sonra Dolmabahçe'de bir maça çıktı.
Pirlo, Beşiktaş eski kaptanlarından Mehmet Özdilek'in 2001 senesindeki jübile maçında Milan formasıyla sonradan oyuna dahil olmuştu.
Beşiktaş o gün oynanan karşılaşmada Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü yaptığı Milan'ı 2-1 mağlup etmişti.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş’ın da gündemine gelen Mert Kömür için Avrupa devleri sıraya girdi. Bundesliga ekibi Augsburg'da forma giyen genç yıldızı İtalya, Hollanda ve Portekiz kulüpleri yakından takip ediyor. İşte tüm detaylar... -
Yeni sezon için transfer çalışmalarına erkenden başlayan Beşiktaş, bir sol kanat transferi yapmayı hedefliyor. Siyah-beyazlı ekip Chelsea'de çok fazla süre bulamayan Bynoe-Gittens için resmi teklif yapacak. İşte detaylar... (BJK spor haberi) -
Beşiktaş'ın, Juventus’un sezon sonunda yollarını ayırmayı planladığı 25 yaşındaki sol bek Juan Cabal’ı transfer listesine aldığı öne sürüldü. -
Yeni sezonda Agbadou’nun yanına ‘lider’ bir stoper takviyesi yapmak isteyen Beşiktaş, Leipzig’in defansı Lukas Klostermann’ı gündemine aldı. Alman ekibinde fazla forma şansı bulamayan 29 yaşındaki oyuncu yaz döneminde takımdan ayrılmayı düşünüyor. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)