Beşiktaş - Viktoria Plzen hazırlık maçında gergin anlar! Valerien Ismael ve Serdar Saatçı...
Yeni sezonun hazırlıkları kapsamında Beşiktaş, dostluk maçında Viktoria Plzen ile karşı karşıya geldi. 0-0 biten mücadelede siyah beyazlı ekipte teknik direktör Valerien Ismael ve genç oyuncu Serdar Saatçı arasında gergin anlar yaşandı. Genç savunmacı oyundan alınmasının ardından kapıya tekme atarak tepki gösterdi. Detayları A Spor muhabiri Sercan Dikme, canlı yayında aktardı. İşte o sözler...
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 12.07.2022 19:30
Yeni sezon hazırlıklarına Avusturya'da devam eden Beşiktaş, hazırlık maçında Çekya ekibi Viktoria Plzen ile karşı karşıya geldi.
Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael; karşılaşmaya Ersin Destanoğlu- Welinton, Necip Uysal, Montero, Rosier, Salih Uçan, Gedson Fernandes, Umut Meraş, Boyd, Emirhan Delibaş, Cenk Tosun 11'iyle çıktı.
Viktoria Plzen ise Jindrich Stanek - Ludek Pernica, Radim Reznik, Milan Havel, Filip Cihak, Jan Sykora, Jan Kopic, Jhon Mosquera, Pavel Bucha, Lukas Kalvach, Tomas Chory 11'iyle sahada yer aldı.
Karşılaşmanın ilk yarısında daha etkin gözüken taraf Beşiktaş oldu.
Siyah-beyazlılar; Cenk Tosun, Salih Uçan, Emirhan Delibaş ile gol pozisyonları bulsa da bunları skora çeviremedi.
Plzen de Sykora ve Kalvach ile bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince mücadelenin ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi.
Valerien Ismael, karşılaşmanın ikinci yarısına Cenk Tosun ve Umut Meraş'ın yerine Kenan Karaman ve Oğuzhan Akgün'ü oyuna alarak başladı.
Bu anlarda Rosier sol kanat bek olarak görev yaparken, Kenan Karaman sağ kanatta görev aldı.
Siyah-beyazlılar, ikinci yarının başlarında daha etkili olan taraf olsa da bunu skora yansıtamadı.
Mücadelenin 62'nci dakikasında Emre Bilgin, Badra Cisse, Berkay Vardar ve Rıdvan Yılmaz; Ersin Destaoğlu, Welinton, Rosier ve Necip Uysal'ın yerine oyuna dahil oldu. Mücadelenin 72'nci dakikasında Ghezzal, N'Koudou, Serdar Saatçı ve Necati Bilgiç; Emirhan Delibaş, Salih Uçan, Boyd ve Montero'nun yerine oyuna dahil oldu. Hasic, 86'ncı dakikada Gedson'un yerine oyuna girdi.
Öte yandan mücadelenin 72. dakikasında oyuna dahil olan Serdar Saatçi, 83. dakikada oyundan alındı.
Genç futbolcunun temposunu beğenmeyen Valerien Ismael, oyuncusuna uyarıda bulundu.
"TEMPOSUZ OYNAYACAKSAN ÇIK"
A Spor muhabiri Sercan Dikme'nin haberine göre; Fransız çalıştırıcı, Serdar Saatçı'ya 83. dakikada "Böyle temposuz oynamaya devam edeceksen oyundan çık" dedi.
İŞTE SERCAN DİKME'NİN O AÇIKLAMALARI | İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
Ardından Serdar Saatçı oyundan çıkarak doğrudan soyunma odasına gitti.
19 yaşındaki stoperin soyunma odasının kapısına tekme attığı öğrenildi.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş, Dinamo Moskova forması giyen Brezilyalı orta saha oyuncusu Bitello'yu gündemine aldı. A Spor muhabiri Efecan Öztaş'ın aktardığına göre teknik direktör Vincenzo Italiano, özellikle 10 numara pozisyonu için Brezilyalı yıldızın transferini istiyor. İşte detaylar... -
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Slovakya kampını tamamlayan Beşiktaş'ta kadro yapılanması devam ediyor. Siyah-beyazlı ekipte teknik direktör Vincenzo Italliano o isimlerin üzerini çizdi. İşte detaylar... (BJK spor haberi) -
Beşiktaş, Arsenal forması giyen Belçikalı yıldız Leandro Trossard'ın transferini resmen duyurdu. Siyah-beyazlılar, 31 yaşındaki futbolcu için 18 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek ve oyuncuyla 3+1 yıllık sözleşme imzalayacak. -
Beşiktaş'ın Arsenal'dan kadrosuna kattığı Belçikalı yıldız Leandro Trossard, Tüpraş Stadyumu'nda düzenlenen törenle resmi sözleşmeye imza attı. Siyah-beyazlı taraftarlarla ilk kez buluşan deneyimli futbolcu, tribünlere üçlü çektirip ikonik gol sevincini yaptı.