Beşiktaş Süper Lig'de oynayacağı Konyaspor maçının hazırlıklarını tamamladı!
Süper Lig'in son haftasında Beşiktaş, Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde siyah beyazlı ekip, karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 20.05.2022 22:23
Spor Toto Süper Lig'in 38. ve son haftasında yarın İttifak Holding Konyaspor'u ağırlayacak Beşiktaş, hazırlıklarını tamamladı.
Kulübün açıklamasına göre, BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki antrenmanda bir süre pas ve top kapma idmanları yapan siyah-beyazlılar, son bölümde taktik çalıştı.
Teknik direktör Valerien Ismael, yarın oynanacak maçın kamp kadrosunu şu şekilde belirledi:
Emre Bilgin, Göktuğ Baytekin, Francisco Montero, Georges-Kevin N'Koudou, Michy Batshuayi, Can Bozdoğan, Atiba Hutchinson, Miralem Pjanic, Cyle Larin, Rachid Ghezzal, Necip Uysal, Kenan Karaman, Kerem Kalafat, Aytuğ Batur Kömeç, Serdar Saatçı, Güven Yalçın, Berkay Vardar, Emirhan İlkhan, Emirhan Delibaş, Umut Meraş, Alex Teixeira.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş'ın borcu, 27 milyar 521 milyon 43 bin 733 lira olarak açıklandı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Beşiktaş'ta Serdal Adalı ve yönetimi, idari ve mali açıdan oy çokluğuyla ibra edildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, siyah beyazlıların Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Başkan Adalı, "Hakemler dosyası" soruşturmasının ardından MHK ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. İşte o sözler... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Beşiktaş, ara transfer döneminde orta saha takviyesi için Juventus forması giyen Teun Koopmeiners'i gündemine aldı. Siyah-beyazlıların 28 yaşındaki Hollandalı yıldız için 16 milyon euroluk bir hamle yapmayı planladığı öne sürüldü.