BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ - Kartal'a Leonardo Jardim ve Rudi Garcia'dan kötü haber!
Beşiktaş'ta teknik direktör arayışları sürüyor. Yeni sezona yeni bir hocayla başlamak isteyen siyah beyazlı ekip, birçok isimle görüşse de sona gelemedi. Son olarak iki ünlü teknik adam olan Leonardo Jardim ve Rudi Garcia cephelerinde ise flaş gelişmeler yaşandı. İşte ayrıntılar...
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 18.03.2022 - 13:00
- Güncelleme Tarihi: 18.03.2022 - 14:51
Gelecek sezon takımın emanet edileceği teknik direktör için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, son olarak Al Hilal'de görev yapan Leonardo Jardim'in durumunu araştırdı.
Sabah'ın haberine göre; Siyah-beyazlılar, kapıyı 4 milyon Euro'dan açan Portekizli hocayı teklif bile yapmadan listeden çıkardı.
Rudi Garcia için de yoklama yapan Beşiktaş yönetimi, istediği yanıtı alamadı. Geçtiğimiz sezonun bitiminde Lyon'dan ayrılan ve şu an boşta olan 58 yaşındaki Fransız teknik adam, kariyerine Avrupa'da devam etmek istediğini belirtti.
Daniel Farke, Nuno Espirito Santo ve Jindrich Trpisovsky ise listedeki yerlerini koruyor. Sezonu Önder Karaveli ile tamamlamayı planlayan Başkan Ahmet Nur Çebi ve ekibi yeni teknik direktörü belirlemek için yoğun çaba sarfediyor.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken yeni transfer Cengiz Ünder de takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı. -
Beşiktaş’ta sol kanat transferi için gündeme gelen yeni isim Ajax’ın Belçikalı yıldızı oldu. İşte o oyuncu ve detaylar... -
Athletic Bilbao’ya transferi son anda olmayan Laporte konusunda temaslar sıklaştı. Oyuncu gelmeye sıcak bakarken ücretinin büyük bölümünü Al-Nassr verecek. -
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta flaş bir iddia gündeme geldi. İspanyol basının iddiasına göre siyah-beyazlı ekip Real Madrid'de forma giyen stopere teklif yaptı. İşte detaylar... (BJK spor haberi)